Dr. Panda's IJscowagen

Dr. Panda’s IJscowagen is Apple’s gratis App van de Week

Deze week kun je Dr. Panda's IJscowagen gratis downloaden. Het educatieve spel leert jonge kinderen hoe je het beroep van ijscoman uitoefent.

De app die je deze week gratis wordt aangeboden in de App Store is een educatief spel voor kinderen. Dr. Panda laat kinderen in een aantal minigames op een speelse wijze zien hoe het dagelijks leven eraan toe gaat. In Dr. Panda’s IJscowagen leert het spel je hoe je het beroep van een ijscoman uitoefent.

Dr Panda ijs

Met Dr. Panda maak je je eigen ijsje!

Zodra het spel is opgestart staat de eerste klant al ongeduldig te wachten, maar om de klant te helpen moet je eerst ijs gaan maken. Tik op een lege bak en het spel brengt je naar de keuken, waar je het ijs zelf gaat maken. Hiervoor moet je een keuze maken uit de vele ingrediënten, die je vervolgens in de blender moet stoppen. Als je het ijs hebt gemaakt, bedien je de klant door de bolletjes in het bakje te stoppen. Let goed op dat het ijs in het bakje gaat, je wilt tenslotte niks verspillen.

Leef je uit en verzin de gekste ijsjes
Kinderen kunnen met hun eigen fantasie de gekste en lekkerste creaties verzinnen. Probeer zo veel mogelijk bolletjes in het bakje te stoppen, maar pas op dat het ijs er niet af valt! Als het ijs in het bakje zit, veeg je naar rechts om er nog snoepjes, koekjes en vlaggetjes aan toe te voegen om de creatie af te maken. Hoe groter en gekker je het ijsje maakt, hoe meer geld de klant voor het ijsje zal betalen.

Dr Panda's smaken Dr Panda ijsje

Is je ijsje helemaal klaar? Trek aan de bel en blijf op het ijsje klikken totdat die op is. De klant zal zich melden bij de kassa en het enige wat je nog moet is het geld in de lade stoppen. Je hebt nu je eerste ijsje verkocht en kunt direct de volgende klant helpen. Maar vergeet niet de overige lege bakken te vullen met ijs.

Apps van Dr. Panda

Het spel bevat leuke animaties en geluidseffecten, en met de oneindige mogelijkheden om een ijsje te maken, gaat dit spel voor vele glimlachen zorgen. De app is onderdeel van de vele Dr. Panda-spelletjes (zie foto) en kost normaal gesproken €1,99. Deze week is het spel gratis te downloadenin de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2016, 18:44
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.