De gratis DJI-app voor de Apple TV laat je prachtige dronevideo’s zien

Op zoek naar mooie dronevideo's? De DJI-app voor de Apple TV heeft een verzameling van prachtige dronevideo's, tutorials en meer. De app is helemaal gratis te gebruiken.

DJI-app voor Apple TV.
Drone-maker DJI heeft een eigen app voor de Apple TV (link) uitgebracht. In de gratis Apple TV app bekijk je allerlei mooie dronevideo’s via je Apple TV op je televisie. Ook bekijk je in de app uitgebreide tutorials over hoe je zelf de mooiste dronevideo’s kunt maken. Voor de app is geen registratie verplicht, want hij is helemaal gratis te gebruiken.

DJI op de Apple TV

De DJI-app is beschikbaar voor de vierde generatie Apple TV. De app is ingedeeld in vier categorieën. Bij het kopje DJI vind je een overzicht van allerlei dronevideo’s die met de DJI-drones gemaakt zijn. Voorbeelden zijn mooie natuurvideo’s, maar ook video’s van autoraces in bijvoorbeeld Mexico die met een drone strak in beeld gebracht zijn. Er zijn ook video’s van avonturiers die bergen beklimmen en uitleggen hoe ze hun reis vastleggen met een DJI-drone.

DJI voor Apple TV met interface.

Bij het onderdeel DJI Creators vind je nog meer video’s van DJI-gebruikers, meestal met dezelfde soort thema’s. Als je meer over het gebruik van drones wil leren, dan vind je bij het kopje Products meer informatie. Er wordt daar alles uitgelegd over de verschillende drone-modellen, inclusief koopknop met QR-code zodat je meteen naar de webshop van DJI kunt gaan. Behalve drones zelf, vind je ook accessoires zoals statieven van Osmo voor bijvoorbeeld je iPhone. In tutorialvideo’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe je bijvoorbeeld panorama’s maakt met Osmo-accessoires en hoe je de Pilot-app gebruikt.

DJI voor Apple TV met drones.

Elke video kun je tot slot nog toevoegen aan een favorietenlijst. De DJI-app voor de Apple TV is verder qua gebruik even wennen, omdat wat betreft navigatie niet lijkt op standaard Apple TV-apps. Ook gebruikt de app een eigen videospeler, waardoor je bijvoorbeeld niet snel tien seconden vooruit kan springen door op de zijkant van de touchpad te drukken. De DJI-app vind je in de Apple TV App Store door te zoeken naar DJI. Je kunt ook onderstaande link gebruiken om de app via iTunes te downloaden, waarna hij automatisch op je Apple TV gezet wordt.

Bekijk ook

Deze opvouwbare drones met iPhone-bediening stop je makkelijk in een rugtas

Met de DJI Mavic Pro en GoPro Karma heb je keuze uit twee opvouwbare drones, die makkelijk in een rugzak passen. Ze zijn te bedienen met je iPhone.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 mei 2017 om 10:23
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.