TomTom Golfer 2 golfhorloge

TomTom komt met opvolger Golfer 2-golfhorloge en nieuwe sportvariant

TomTom introduceert vandaag het vernieuwde Golfer 2-golfhorloge met activiteitentracker en nieuwe bandjes. Ook nieuw is de sportvariant Golfer 2 SE, die vrijwel identiek is aan zijn voorganger maar waarvoor je minder diep in de buidel hoeft te tasten.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

TomTom Golfer 2 golfhorloge

TomTom kennen we vooral van navigatie-oplossingen. Maar het bedrijf heeft ook verschillende sporthorloges voor specifieke sporten, zoals golf. Woensdag heeft TomTom zijn speciale golfhorloge Golfer 2 vernieuwd met een activiteitentracker en premium horlogebandjes. Daarnaast is aan het assortiment een nieuwe sportvariant toegevoegd, de Golfer 2 SE. Behalve de activiteitentracker biedt deze variant dezelfde functies als de Golfer 2, maar voor een iets vriendelijker prijs.

Golfer 2: horloge voor golfers

De Golfer 2 is een speciaal golfhorloge dat allerlei extra functies heeft waarmee golfers hun voordeel kunnen doen. Zo bevat het horloge baangegevens van ruim 40 duizend internationale golfbanen, inclusief hindernissen- en greenafstanden, en een grafische weergave van de green. Het horloge kan je slagen automatisch detecteren en zelfs je scores automatisch bijhouden. Die kun je dan weer met de speciale Golfer-app na afloop analyseren. Het horloge zelf beschikt over GPS, is waterbestendig tot 40 meter en heeft een batterijduur van 11 uur. Je kan kiezen uit bandjes in de kleuren donkerblauw, lichtgrijs en zwart in twee verschillende maten: large en small. De bandjes zijn, net als bij de Apple Watch, verwisselbaar.

TomTom Golfer 2 SE golfhorloge met iOS-app

Gratis update
De eerste variant van de Golfer 2 werd afgelopen jaar al geïntroduceerd. Een jaar later krijgt het golfhorloge zijn eerste update in de vorm van nieuwe bandjes. Ook nieuw is de activiteitentracker die het aantal stappen, actieve minuten en verbrande calorieën bijhoudt. Deze nieuwe functie is ook beschikbaar als gratis update voor bestaande gebruikers van het Golfer 2-golfhorloge.

Golfer 2 SE

Naast de vernieuwde Golfer 2 komt TomTom ook met een nieuwe variant. De nieuwe Golfer 2 SE is een sportvariant van de Golfer 2. Het horloge heeft dan ook nagenoeg dezelfde mogelijkheden en identieke specificaties. Het enige dat ontbreekt is de activiteitentracker. Ook zijn de bandjes van minder hoogwaardige kwaliteit. Bij de Golfer 2 SE kan je voor de bandjes kiezen uit de kleuren grijs en oranje of zwart en groen. De Golfer 2 SE oogt door deze kleurencombinaties iets sportiever.

TomTom Golfer 2 SE golfhorloge

De Golfer 2 en Golfer 2 SE zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende golfwinkels in Europa, via webwinkels zoals Coolblue of via de website van TomTom. De Golfer 2 start bij 249,95 euro. De Golfer 2 SE is met 199,95 euro iets goedkoper.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.