Bummpies beschermen alleen de hoeken van je iPhone

Met bummpies kun je enkel de hoeken van je iPhone beschermen. Zo heb je geen grote case nodig.

BummpiesEerder schreven we nog over Radius: een case die enkel de hoeken en een klein deel van de achterkant van de iPhone beschermt. Kickstarter-project bummpies doet daar vandaag een schep bovenop: hiermee kun je namelijk enkel de hoeken van je iPhone bedekken. Zo is slechts vier procent van je iPhone bedekt, maar ben je volgens de makers wel beschermd tegen gewone valpartijen.

Je plakt de rubberen bumpers op de vier hoeken van je iPhone. Het gebruikte materiaal om de bumpers te bevestigen is volgens de makers stevig genoeg om je iPhone jarenlang vast te houden, maar kan tegelijkertijd ook worden verwijderd zonder dat je plaksel op je iPhone overhoudt.

Hoewel bummpies ervoor zorgen dat je iPhone tegen een simpele val wordt beschermd, zullen ze je niet van ieder gevaar behoeden. Zo is de volledige achterkant onbedekt, waardoor je nog steeds krassen kunt krijgen. Wil je daartegen beschermd worden, dan is een iPhone-case nog steeds handiger. Dat terwijl een case vaak ook goedkoper is: je moet op Kickstarter minstens 35 dollar (inclusief verzendkosten) doneren om in aanmerking te komen voor een set bummpies.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2012, 17:38
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.