Kunstzinnige foto-app Brushstroke gratis te downloaden via Apple Store-app

De kunstzinnige foto-app Brushstroke is helemaal gratis te downloaden via de nieuwe Apple Store-app. Met Brushstroke kun je je foto's in één tik omzetten in een schilderij-achtig exemplaar.

Brushstroke voor de iPhone.
Met de foto-app Brushstroke (link) kun je je foto’s met een enkele tik omzetten naar kunstzinnige schilderijen die je vervolgens kunt delen met je vrienden of zelfs kunt laten afdrukken. Deze betaalde app is nu tijdelijk gratis te downloaden via de compleet vernieuwde Apple Store-app.

Brushstroke zet foto’s om in schilderijen

Brushstroke zet eenvoudig een foto om in een schilderij. Kies je foto en de app doet het werk helemaal automatisch. Je kunt met allerlei veegbewegingen nog het één en ander aanpassen, zoals de sterkte van het effect. Je kunt zelfs achteraf nog allerlei instellingen aanpassen, zoals het soort doek waar de foto op ‘geschilderd’ is. Ook kies je uit allerlei extra filters, waardoor je het zo gek kan maken als je zelf wil. Voor €0,99 kun je dit pakket nog uitbreiden met 28 extra stijlen, twintig kleuren en twaalf doeken.

Brushstroke foto bewerken. Brushstroke foto bewerken.

Brushstroke gratis downloaden via Apple Store-app

Brushstroke is aangepast voor de iPhone 6s met 3D Touch-acties en werkt ook goed op de grote en kleine iPad Pro. Normaal kost de app €4,99, maar je kunt hem tot en met 1 september helemaal gratis downloaden via de compleet vernieuwde Apple Store-app. Volg onderstaande stappen om Brushstroke gratis te bemachtigen:

  1. Open de vernieuwde Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scrol naar onderen tot je bij de aanbieding komt. Tik op Download nu.

Brushstroke in de Apple Store-app. Apple Store app laat je Brushstroke downloaden.

  1. In het nieuwe scherm vind je informatie over Brushstroke. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu gebracht naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Brushstroke is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Brushstroke wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Code inwisselen in App Store. Brushstroke downloaden.

https://www.iculture.nl/tips/gratis-itunes-content-downloaden-apple-store-app/

Nieuwe Apple Store-app met persoonlijke aanbevelingen

Gisterenavond kreeg de Apple Store-app een grote update. Het design is op de schop gegaan van zowel de iPhone- als iPad-versie. De iPad-versie komt daardoor meer overeen met de iPhone-variant en ondersteunt nu ook Split View en Slide Over. Bovendien ziet de app welke apparaten je hebt aan de hand van jouw Apple ID, waardoor hij nu persoonlijke aanbevelingen geeft. Zo ziet hij bijvoorbeeld of het Apple Watch-bandje dat je aan het bekijken bent wel past bij jouw eigen Apple Watch.

Bekijk ook

Apple brengt vernieuwde Apple Store-app uit met persoonlijke aanbevelingen

De Apple Store-app is bijgewerkt en geeft nu persoonlijke aanbevelingen op basis van jouw gekoppelde producten. Bovendien is de app op de iPad voorzien van een nieuw uiterlijk, waardoor de app nagenoeg hetzelfde uiterlijk heeft als op de iPhone.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.