Infograaf Modulair-wijzerplaat op de Apple Watch Series 4

Nu downloaden: watchOS 5.0.1 lost probleem met activiteitenringen op

Apple heeft vanavond watchOS 5.0.1 uitgebracht, een kleine update waarbij een probleem met de activiteitenringen is opgelost. Volgens de releasenotes van Apple was een klein aantal gebruikers erdoor getroffen.

watchOS 5.0.1

Het probleem waar deze Apple Watch-bezitters tegenaan liepen is dat ze meer workout-minuten zagen dan ze werkelijk hadden gesport. Dit werd ook door enkele iCulture-lezers bij ons gemeld. Ook lost watchOS 5.0.1 het een bug op waarbij gebruikers geen sta-uren kregen in de middag. Verder is een probleem opgelost waardoor de Apple Watch niet goed oplaadde. watchOS 5.0.1 volgt tien dagen nadat Apple de wat grotere update watchOS 5 uitbracht voor iedereen met een geschikt horloge.


Je kunt watchOS 5.0.1 gratis downloaden via de Watch-app op je iPhone. Daarvoor ga je naar Algemeen > Software-update. Je moet zorgen dat de batterij van het horloge op minstens 50 procent staat en dat de Apple Watch op de lader hangt.

Dit is de update-tekst van Apple:

This update contains improvements and bug fixes, including:
Fixes an issue that caused a small number of users to see an increase in exercise minutes
Addresses an issue that caused some users to not receive Stand credit in the afternoon
Fixes an issue that could prevent Apple Watch from charging
For information on the security content of Apple software updates, please visit this website:
https://support.apple.com/HT201222

watchOS 5.0.1

Heb je een Apple Watch of zit je erover te twijfelen om er eentje in huis te halen? Dan was er vandaag nog meer nieuws voor je, want we publiceerden onze uitgebreide Apple Watch Series 4 review met video, zodat je in één klap op de hoogte bent of dit nieuwe model iets voor jou is.

Bekijk ook

Apple Watch Series 4 review

Heb jij je zinnen gezet op een Apple Watch Series 4? In deze review van de Apple Watch Series 4 lees je ons uitgebreide oordeel. Hoe bevalt het grotere scherm en het nieuwe design? We vertellen het je in deze (video)review!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.