iOS 12 met de iPhone en iPad.

Apple heeft de Tips-app bijgewerkt voor iOS 12

iOS 12 komt eraan en daarom heeft Apple de Tips-app op de iPhone en iPad bijgewerkt met wat nieuwe iPhone-tips. Erg veel valt er niet te ontdekken, want we troffen nog maar twee nieuwe tips aan.

De iOS 12-tips met korte animaties zijn te zien in een nieuwe collectie in de app. Je moet het doen met één tip over gegroepeerde meldingen, terwijl de Engelstalige versie van de app je bijpraat over de Niet Storen-functie, gegroepeerde notificaties, schermtijd, het Voor Jou-tabblad in de Foto’s-app van iOS 12 en de Siri Shortcuts. Allemaal onderwerpen waar je op iCulture ook over hebt kunnen lezen.


De inhoud van de app kan verschillend zijn per apparaat. Zo zijn iOS 12-tips die voor de iPad zijn bedoeld, uiteraard niet op de iPhone te bekijken. Ook zul je op de iPhone X een tip krijgen over het gebruik van Memoji, terwijl je daar op andere toestellen niets aan hebt.

iOS 12 tips app

Apple heeft de iOS 12 datum nog niet officieel bekendgemaakt, maar als we het tijdschema van voorgaande jaren erbij pakken moet het op 18 of 19 september gaan gebeuren. Ondertussen kun je als publieke betatester alvast snuffelen aan de iOS 12 beta. Op 12 september gaat Apple de nieuwe producten aankondigen en meestal is op die dag ook de aller-allerlaatste betaversie beschikbaar; de Golden Master. Die laat zien welke functies er definitief in iOS 12 zullen zitten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2018, 17:11
Categorie Apps
Onderwerpen ios 12, tips

iOS 12

iOS 12 is de grote software-update voor de iPhone en iPad. Het verscheen in september 2018 voor iedereen met een geschikt toestel. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen deze grote update. De update werd opgevolgd door iOS 13.

iOS 12
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.