Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Apple zet Apple Store offline in afwachting van iPhone 7-event

Apple heeft de Apple Store offline gezet in afwachting van het iPhone-event. Tijdens de keynote kondigt Apple onder andere de iPhone 7 en Apple Watch 2 aan. Mogelijk komen er ook nieuwe accessoires, zoals hoesjes en draadloze AirPods.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de online Apple Store tijdelijk offline gezet. Voor elke keynote zet Apple de Apple Store altijd offline zodat ze nieuwe producten toe kunnen voegen, zoals vorig jaar bij de onthulling van de iPhone 6s en afgelopen maart bij de nieuwe iPad. Dat is nu dit jaar niet anders, want Apple kondigt vanavond onder andere de nieuwe iPhone 7 aan.

Update 7 september: De Apple Store is inmiddels weer online. Lees in onderstaand artikel alles over de iPhone 7 reserveren en het plaatsen van een pre-order.

Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Apple Store offline voor iPhone 7 en Apple Watch 2

Tijdens de keynote zal Apple onder andere de iPhone 7 en Apple Watch 2 aan gaan kondigen. Verwacht wordt dat Apple na het evenement de website weer bijwerkt met alle nieuwe info over de iPhone 7 en Apple Watch 2. Het is vanavond waarschijnlijk nog niet mogelijk om de nieuwe producten te reserveren, want dat zal voor de eerste groep landen op een later moment pas kunnen.

Naast de iPhone 7 en Apple Watch 2, verwachten we dat Apple nog meer producten aan gaat kondigen. Het gaat dan met name om nieuwe accessoires, zoals draadloze AirPods en nieuwe Beats-producten. Ook deze komen in de Apple Store beschikbaar zodra de winkel weer online komt. Wat betreft accessoires zoals hoesjes zal Apple mogelijk ook nieuwe modellen onthullen, bijvoorbeeld voor de iPhone 7 Plus. Deze krijgt een dubbele cameralens, waardoor er een grotere opening vereist is dan op de hoesjes die nu voor de iPhone 6s Plus beschikbaar zijn.

Kijk live mee
Wil je niks missen van alle aankondigingen van het iPhone-event, hou dan vooral iCulture in de gaten. In een los artikel lees je hoe je de aankondigingen zelf allemaal live kunt volgen, terwijl we in ons aparte artikel alle mogelijke aankondigingen op een rijtje zetten. De aankondigingen beginnen om 19:00 Nederlandse tijd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2017, 10:39
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.