Apple Store offline

Apple Store offline in afwachting van het Apple Event

Het komt voor Apple-veteranen niet als een verrassing, maar in afwachting van het Apple Event vanavond is de Apple Store tijdelijk offline gehaald om bijgewerkt te worden.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store offline
Zoals wel vaker het geval is op de dag dat Apple een presentatie geeft, is de Apple Store tijdelijk offline gehaald. Nieuwe Apple-producten aanschaffen in de online winkel van Apple, zit er dus even niet in.

Dat de Apple Store deze keer wel offline gaat is opvallend. Apple heeft sinds kort de gewone website en de online Apple Store samengevoegd. Tijdens de WWDC-aankondigingen bleef de online winkel gewoon functioneren, maar vorig jaar ging ‘ie tijdens de aankondigingen van iOS 8 en de iPhone 6 wél offline.

Zodra de Apple Store weer online komt, laten we dat weten.

Klaar voor iPhone 6s en iPhone 6s Plus
Het offline halen van de Store betekent waarschijnlijk dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in de winkel van Apple te vinden zijn als de site weer in de lucht is, en misschien nog wel wat andere nieuwe producten. Bestellen kan meestal pas op een later moment.

Vanavond begint het Apple Event om 19:00 uur en pas na afloop is de Apple Store weer te bereiken. Wat we tijdens dit Apple Event allemaal te zien krijgen is natuurlijk nog niet officieel bekend, maar volgens talloze geruchten krijgen we er de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te zien.

Daarnaast wordt er waarschijnlijk tijd vrijgemaakt voor de iPad Pro, iPad mini 4 en een nieuwe Apple TV. iOS 9, OS X El Capitan en WatchOS 2 zullen ook kort toegelicht worden.

Kijk live mee
Wil je vanavond live meekijken met het Apple Event? Dat kan heel gemakkelijk, zelfs als je een Windows 10-pc hebt. In een artikel leggen we aan je uit hoe dit werkt. Geen zin om te kijken? Dan kun je iCulture natuurlijk gewoon in de gaten houden. Wij zitten vanaf 19:00 in de startblokken om jou van het laatste Apple-nieuws te voorzien.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 22:51
Categorie Apple
Onderwerpen apple event, apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.