iPhone 7 kleuren

iPhone 7 reserveren in Nederland: vind de beste deals!

Wil je de iPhone 7 reserveren? De Nederlandse pre-order begint om 9:01 uur en met deze tips weet je precies waar je het beste terecht kunt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 7 kleurenSinds vrijdag 9 september, 9:01 uur kun je de iPhone 7 reserveren bij Apple en de bekende Nederlandse providers. De eerstvolgende mogelijkheid om te reserveren is op zaterdag 17 september vanaf 6:00 uur ‘s ochtends. Wil je de iPhone 7 kopen, dan kun je gelukkig terecht bij een groot aantal partijen, al zal de levertijd wel verschillend zijn. In dit artikel lees je over de huidige stand van zaken: bij welke aanbieders je nu al kunt reserveren en waar je je kunt inschrijven voor de eerste voorraad aan toestellen.

iPhone 7 reserveren vanaf nu mogelijk

Nederland en België zitten dit jaar in de eerste groep landen voor de iPhone 7. Dat betekent dat je sneller dan ooit een pre-order voor de iPhone 7 kunt plaatsen: al vanaf vrijdagochtend 9:01 uur kun je terecht bij de Apple Store en de meeste providers. Vervolgens heb je het toestel vanaf vrijdag 16 september in huis. Dit geldt trouwens ook voor de Apple Watch Series 2, die je eveneens vanaf vrijdag 9 september 9:01 uur kon reserveren.

Op 16 september startte de officiële verkoop, waarbij de zwarte en gitzwarte varianten het snelst waren uitverkocht. De levertijd van de gitzwarte iPhone 7 Plus is inmiddels uitgelopen naar november.

iPhone reserveren

iPhone 7 pre-order bij providers

Je kunt voor de pre-order terecht bij de volgende providers:

Apple iPhone 7 roze

iPhone 7 pre-order bij webwinkels

iPhone 7 Plus Gitzwart met screensaver

Apple Watch Series 2 reserveren

Toffeecaramel Apple Watch Series 2Vanaf vrijdag 9 september 9:01 uur kun je ook de Apple Watch Series 2 reserveren, met ingebouwde GPS, snellere processor en waterdichte behuizing. Deze modellen worden geleverd vanaf 16 september.

Wat kost een losse iPhone 7 of 7 Plus?

Je kunt natuurlijk ook een losse iPhone 7 kopen en deze combineren met een bestaande simkaart of sim only. Alle modellen zijn de komende tijd alleen verkrijgbaar tegen de adviesprijs. Het heeft dus nog weinig zin om op zoek te gaan naar koopjes.

Bekijk grafiek Prijzen iPhone 7.

Welke iPhone 7 kleuren zijn er?

iPhone 7 Plus modellenDe iPhone 7 is verkrijgbaar in vijf kleuren. Zilver, goud en roségoud kennen we al van voorgaande jaren. Nieuw dit jaar zijn matzwart en glimmend gitzwart. We verwachten dat er veel belangstelling zal zijn voor de twee donkere kleuren, dus je zult snel moeten zijn als je deze wilt bestellen. Met de zwarte en gitzwarte iPhone 7 kan iedereen zien dat je het nieuwste toestel hebt, maar hou er rekening mee dat de glimmende gitzwarte uitvoering wat meer gevoelig is voor krassen. Apple waarschuwt hier ook zelf voor.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

iPhone 7 gitzwartJe kunt bij de iPhone 7 kiezen uit drie opslagcapaciteiten: 32GB, 128GB en 256GB. Helaas heeft 64GB opslagmogelijkheid laten vervallen. Hoeveel je nodig hebt, zal sterk afhankelijk zijn van je gebruik. Ben je een 16GB iPhone gewend, dan zal de 32GB iPhone 7 voor jou wellicht ideaal zijn. Mensen die altijd ruimte tekort komen of van plan zijn veel foto’s en video’s te maken. Kies voor voldoende opslagruimte, want je kunt het achteraf niet uitbreiden. Wel zou je foto’s en video’s kunnen backuppen naar Google Foto’s en soortgelijke diensten.

Moet je de iPhone 7 of 7 Plus kiezen?

Dit jaar is het meer dan ooit van belang welk model je kiest. Kies je voor de 4,7-inch iPhone 7, dan krijg je een relatief compact model met verbeterde camera, dat nog goed hanteerbaar is. Maar als je de 5,5-inch iPhone 7 Plus kiest krijg je meer mogelijkheden om te fotograferen. Het grotere toestel heeft namelijk een dubbele camera, waardoor je beter kunt zoomen en mooiere portretfoto’s met scherpte-diepte kunt maken.

iPhone 7 reserveren bij Apple

Reken niet op enorme wachtrijen bij de winkels. Apple is overgestapt op een nieuw reserveringensysteem, waardoor je eigenlijk niet meer hoeft te wachten. Bestellen kan via deze link. Het werkt als volgt:

Bezorging thuis

Apple iPhone 7 rozeOp vrijdagochtend om 9:01 uur plaats jij je bestelling. Kies je voor bezorging thuis, dan moet je bij het reserveren meteen afrekenen. Je krijgt het pakketje op of rond 16 september thuisbezorgd.

Afhalen in de Apple Store

Bij afhalen in de Apple Store werkt het iets anders:

  1. Op vrijdagochtend om 9:01 uur plaats jij je reservering.
  2. Je kiest het gewenste toestel en ziet meteen wat de levertijd is en of afhalen op 16 september mogelijk is, op basis van je meest nabije Apple Store.
  3. Geef aan of je wilt laten bezorgen of afhalen. In het laatste geval kies je ook meteen in welke stad en welk tijdslot, bijvoorbeeld 10:00 tot 10:15 uur.
  4. Je rondt de bestelling af. Geen bevestiging per e-mail gekregen? Log in bij de Apple Store met je Apple ID en je ziet welke reservering jij hebt gemaakt.
  5. Op 16 september (of later) ga je op het afgesproken tijdstip naar de Apple Store om je bestelling af te halen en te betalen.

iPhone 7 aanbiedingen vergelijken

De vanafprijs van de iPhone 7 is €769 voor het model met 32GB opslag. Vooral de zwarte en gitzwarte uitvoering zijn erg in trek en zullen de eerste weken vaak uitverkocht zijn.

iPhone 7 Plus aanbiedingen vergelijken

Bestel je via iCulture via de linkjes hierboven, dan steun je hiermee onze community. Bedankt!

Dit artikel bevat verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van de genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of het product nog voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen dan in het artikel genoemd wordt, bijvoorbeeld als de aanbieding is gewijzigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 september 2016 om 10:43
Onderwerp
Categorie
iDevices

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.