Apple Store Keulen: glazen trap

Zo ziet de nieuwe Apple Store in Keulen eruit

De Apple Store Keulen gaat 25 maart open. Op deze foto's zijn alvast het nieuwe interieur met glazen trap, gigantisch scherm en meer te zien.

Misschien was je van plan om naar de opening van de nieuwe Apple Store in Keulen te gaan, maar vind je het bij nader inzien toch wat te ver rijden. Geen punt, dan bekijk je gewoon deze foto’s. De nieuwe flagship store ging alvast even open voor de media, zodat zij foto’s konden maken. Aanstaande zaterdag om 10:00 uur kan iedereen naar binnen.

Apple Store Keulen: glazen trap

Apple Store Keulen: vanaf 25 maart open

Het gaat om de 15e Duitse Apple Store, die op korte afstand van Venlo en andere Limburgse steden te vinden is. De folie is inmiddels van de ramen, zodat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken. Daarbij valt op dat Apple de nieuwe filosofie voor de inrichting van Apple Stores heeft gevolgd, met een groot scherm voor presentaties en houten krukjes. Het is de eerste Duitse Apple Store waarin dit nieuwe interieur is gebruikt. Ruimte voor bomen zoals in de Brusselse Apple Store was er helaas niet.

Apple Store Keulen: tafels met producten

De nieuwe Apple Store in Keulen beschikt wél over de bekende glazen wenteltrap, waarmee je op de tweede etage komt. Hier zullen ook evenementen plaatsvinden, zoals optredens en workshops. Er werken 200 mensen, die je kunnen helpen in het Duits, Engels, Chinees, Turks en gebarentaal (!). Met de opening van de Apple Store in Keulen kan Apple 493 winkels afstrepen op het lijstje. Ze zijn dus bijna bij de mijlpaal van 500 winkels.

Hieronder zie je nog meer foto’s van de nieuwe Apple Store:

Apple Store Keulen: workshopruimte

Apple Store Keulen: buitenkant

Apple Store Keulen: accessoires

Foto’s via @storetellee, bron: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.