Apple Music For you op de iPhone.

Apple Music nu ook met jaarabonnement voor €99, bespaart €20

Als je tevreden Apple Music-gebruiker bent, dan is het de moeite waard om over te stappen naar het nieuwe jaarabonnement. Het jaarabonnement kost €99, waardoor je €20 bespaart ten opzichte van het maandabonnement.

Ben je een Apple Music-gebruiker en ben je wel tevreden over de muziekdienst, dan is het het overwegen waard om te kiezen voor het nieuwe jaarabonnement. Naast de opties voor een maand-, gezins- en studentenabonnement, kun je als individuele gebruiker nu ook kiezen voor een jaarabonnement. Dit abonnement kost €99, waardoor je dus €20 bespaart.

Apple Music For you op de iPhone.

Apple Music jaarabonnement

Een Apple Music-abonnement kost normaal gesproken €9,99 per maand. Als student krijg je korting, want het speciale studentenabonnement kost €4,99. Je kunt ook geld besparen door te kiezen voor een gezinsabonnement van €14,99 per maand, wat te gebruiken is door maximaal zes personen. Als je een individuele gebruiker bent, dan is er echter ook een manier om geld te besparen. Je kunt nu namelijk ook kiezen voor een jaarabonnement van €99. Hiermee bespaar je op jaarbasis dus €20, omdat je normaal gesproken voor een heel jaar bijna €120 kwijt bent.

De optie om een jaarabonnement af te sluiten, zit echter wel een beetje verborgen. Het is alleen mogelijk om direct een jaarabonnement af te sluiten als je al Apple Music-gebruiker bent. Nieuwe abonnees hebben nog steeds alleen de keuze tussen een maand-, gezins- en studentenabonnement, maar als je al zo’n abonnement hebt kun je nu wisselen naar het nieuwe jaarabonnement. Dit doe je als volgt:

  1. Open de App Store-app.
  2. Scroll naar onderen en tik op je Apple ID.
  3. Kies voor Toon Apple ID.
  4. Tik op Abonnementen en selecteer je huidige Apple Music-abonnement.
  5. Onder het gezinsabonnement vind je nu de optie Individueel (1 jaar). Kies deze om het jaarabonnement af te sluiten.

Apple Music jaarabonnement.

Het was op een andere manier eerder al mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten. Apple biedt sinds september vorig jaar Apple Music Gift Cards die te koop zijn in twee soorten, waaronder het jaarabonnement van €99. Ook op deze manier kon je dus al €20 besparen, al was het dan wel nodig om naar de winkel te gaan om zo’n fysieke Gift Card te kopen. Vanaf nu kan het dus ook rechtstreeks vanaf je iPhone, zodat je voor een voordeliger jaarabonnement de deur niet meer uit hoeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2017, 8:00
Categorie Diensten
Onderwerp apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.