Altijd een condoom bij de hand met de iPhone Playa Case

De Playa Case zorgt ervoor dat je altijd een condoom bij je hebt, handig als je seks gaat hebben.. De iPhone-accessoire voegt een opslagvakje toe aan je iPhone waar je een condoom in kunt bewaren.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Altijd een condoom bij de hand met de iPhone Playa CaseNiets is zo vervelend om aan het einde van een leuke avond met een nieuwe vriend of vriendin erachter te komen dat je geen condoom bij je hebt. De Playa Case zorgt ervoor dat je altijd bescherming bij de hand hebt en het iPhone-accessoire biedt daarnaast ook nog eens extra bescherming voor je telefoon. De case heeft een uitschuifbare achterkant waarin je discreet een condoom kunt plaatsen. Zeer handig, zeker als je bedenkt dat je bijna nooit zonder je iPhone de deur verlaat.

Met de iPhone-case krijg je wat extra opslagruimte op je iPhone; niet digitaal maar fysiek. De opslagruimte biedt ruimte voor slechts één condoom, dus misschien is de Playa Case niet zo geschikt voor echte ‘players’. Het accessoire zorgt ervoor dat je condooms niet meer in je portemonnee of tas hoeft te verstoppen. Wellicht zou je de case ook kunnen gebruiken om andere spullen in te bewaren.

De Playa Case is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 4S en zal deze zomer beschikbaar zijn in de kleuren zwart, wit en roze voor een adviesprijs van 30 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2012, 0:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen condoom, seks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.