Activator ondersteunt na update iOS 5.1 (jailbreak)

De jailbreaktweak Activator heeft een flinke update gekregen, waardoor hij voortaan ook iOS 5.1 ondersteunt. Daarnaast zijn er nieuwe handelingen toegevoegd, bugs gefixd en kleine wijzigingen gemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ActivatorActivator, één van de populairdere jailbreaktweaks voor de iPhone, ondersteunt vanaf nu ook iOS 5.1. De tweak kan gebruikt worden om bepaalde knoppen en touchscreenbewegingen toe te wijzen aan bijvoorbeeld handelingen, apps en tweaks. Er is in de nieuwe versie ook aardig wat veranderd: zo kun je nu commando’s toewijzen aan het pauzeren en afspelen van muziek, of je iPhone iets laten doen wanneer je een koptelefoon verbindt of loskoppelt.

De update zorgt ervoor dat simpele swipebewegingen in iOS 5 goed worden gebruikt. Dit zou een hoop eerdere problemen moeten oplossen. Daarnaast zijn er flink wat toevoegingen, wijzigingen en bugfixes in de update te vinden. Op FSM vind je een volledig overzicht van alle veranderingen.

Hoewel Activator nu iOS 5.1 ondersteunt, is er nog geen untethered jailbreak voor de laatste firmware-versie. Je kunt wel een (semi-)tethered jailbreak uitvoeren, maar hier gaan een aantal beperkingen mee gepaard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.