MoGo brengt iPhone-case met ingebouwde Bluetooth-headset uit

Newton Peripherals brengt een iPhone-case uit, waar je een Bluetooth-headset in kunt opbergen en opladen. De MoGo Talk case voor de iPhone bevat aan de achterzijde een opbergvak voor een ultraplatte headset.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mogo caseBluetooth-headsets zijn een lastig product. Er komen zoveel varianten uit en er zijn zoveel fabrikanten, dat het moeilijk is om nog op te vallen. En voor gebruikers is het probleem, dat je zo’n headset snel kwijtraakt, vergeet op te laden, of geen zin hebt om de hele dag met een stuk plastic aan je oor de lopen. Het mag dan een gewoonte zijn bij nerdy Amerikanen, maar de Nederlanders steken hun Bluetooth-headset na gebruik het liefst weer op zak. Mocht je problemen hebben met het terugvinden of het opladen van je Bluetooth-headset, dan heeft MoGo de oplossing: de MoGo Talk case heeft een ingebouwd vakje voor de headset.

De case laadt de headset op wanneer je deze niet gebruikt. Belangrijkste minpunt is dat de iPhone een behoorlijke ‘rugzak’ aan de achterkant krijgt, waardoor je het toestel niet meer zo makkelijk in je broekzak steekt. De MoGo Talk case is geschikt voor de iPhone 3G en 3GS en ligt in de winkel voor $129. Er zit actieve ruisonderdrukking op en je krijgt er een micro-USB-kabel bij om op te laden, zodat je de headset kunt blijven gebruiken als de MoGo Talk versleten is. De case/headset-combinatie is gemaakt door Newton Peripherals en gaat vier uur mee (spreektijd). De fabrikant heeft gekozen voor een ultraplat design (5 mm), maar of dat ook comfortabel in je oor zit, zal de praktijk nog moeten uitwijzen.

Via: MoGo Products

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2009, 5:37
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen headset, newton

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.