AirPods Pro gelekte case

‘Zo gaat het oplaaddoosje van de AirPods Pro eruit zien’

'Gelekte' foto's tonen de vermoedelijke oplaadcase van de AirPods Pro. De oortjes zouden volgens geruchten nog in oktober in de winkel moeten liggen.

Gelekt doosje van AirPods Pro?

SlashLeaks kreeg de twee foto’s in handen, die de twee helften tonen van de AirPods Pro oplaadcase. Ze bevestigen geruchten dat het doosje veel breder wordt. Update: de foto’s zouden afkomstig zijn van een Weibo-account. Het zou gaan om de originele doosjes, maar inmiddels zijn er bedenkingen gerezen. Het design zou wel overeenkomen met wat Apple van plan is, maar de doosjes zijn niet afkomstig van een Apple-toeleverancier.


Het onderste gedeelte laat goed zien dat de oortjes aan de bovenkant veel breder worden, omdat er een rubber eartip aanwezig is die dieper in je gehoorgang gaat. Ook deze nieuwe AirPods zijn voorzien van stokjes, die uit je oor hangen. De vorm van de stokjes is vrijwel gelijk aan die van de huidige AirPods. Op de linker foto zien we de achterkant van het doosje, met scharnier. Er staat de gebruikelijke tekst “Designed in California, Assembled in China’ op.

Verder is een opening te zien voor de knop waarmee je de oortjes kunt koppelen via Bluetooth. Het is nu nog een zwart gat, maar er zal ongetwijfeld een wit knopje in geplaatst worden. Er zit nog beschermende blauwe plasticfolie omheen. Mogelijk is de foto gemaakt bij de fabrikant van de plastic behuizing. Apple’s andere toeleveranciers zorgen dan voor de verdere afwerking.

AirPods Pro gelekte case

Er zijn meerdere geruchten dat Apple spoedig de AirPods Pro op de markt wil brengen. Analist Ming-Chi Kuo denkt zelfs dat er twee nieuwe modellen komen: deze aan het einde van 2019 en een ander type begin 2020. De belangrijkste vernieuwing is ruisonderdrukking. Apple heeft net Beats Solo Pro’s uitgebracht die dat ook hebben. De prijs ligt alleen wat hoger: rond de $260 zijn de verwachtingen. Apple heeft zelf de AirPods Pro al een paar keer gelekt in iOS 13.2, in de vorm van een logo en animatie. Gisteren schreven we dat fabrikanten al bezig zijn met het maken van beschermhoesjes voor de nieuwe AirPods.

Bekijk ook

Deze AirPods Pro-case loopt op de zaken vooruit

Ze kunnen elk moment worden aangekondigd - of niet. Apple zou bezig zijn met AirPods Pro, speciale oortjes met noise-cancelling die in een doosje met een iets ander design zitten. Een accessoiremaker heeft alvast hoesjes gemaakt.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 26 oktober: Aanvulling over authenticiteit toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.