ESR AirPods Pro case

Deze AirPods Pro-case loopt op de zaken vooruit

Ze kunnen elk moment worden aangekondigd - of niet. Apple zou bezig zijn met AirPods Pro, speciale oortjes met noise-cancelling die in een doosje met een iets ander design zitten. Een accessoiremaker heeft alvast hoesjes gemaakt.

Voorbarige AirPods Pro-case

Deze AirPods Pro-case is gebaseerd op de geruchten die tot nu toe circuleren. Daarbij valt op dat het oplaaddoosje wat minder slank is geworden. Dit heeft ermee te maken dat de oortjes een rubberen uiteinde hebben, die je verder in je oor kunt steken dan de huidige modellen. Accessoiremaker ESR gokt op twee namen: AirPods 3 of AirPods Pro. Het gaat om een siliconen hoesje die redelijk goedkoop kan worden gemaakt. ESR vraagt er respectievelijk 9 en 10 dollar voor.


Dit zegt natuurlijk nog helemaal niets, want ESR is een relatief onbekende fabrikant die het waarschijnlijk vooral om de publiciteit te doen is. Het bedrijf zou de exacte afmetingen van het oplaaddoosje hebben vernomen via Apple’s toeleveranciers, nog voordat de officiële aankondiging plaatsvindt. In de code van iOS 13.2 zijn al wel diverse aanwijzigingen gevonden. Zo was er een icoontje in een van de beta’s en daarna volgde een animatie, om uit te leggen hoe je de ruisonderdrukking kunt wijzigen terwijl je de AirPods in je oor hebt.

ESR AirPods Pro case

Die eerdere afbeeldingen van het oplaaddoosje komen overeen met wat hier te zien is. Er zijn geruchten dat Apple de AirPods Pro nog voor eind oktober wil uitbrengen voor een prijs rond de 260 dollar. Dat zou op zich een opmerkelijke stap zijn, aangezien de huidige AirPods nog maar kort op de markt zijn. Ze verschenen begin dit jaar na een radiostilte van 2,5 jaar. Twee nieuwe modellen van hetzelfde product in één jaar tijd is ongebruikelijk voor Apple, maar het kwam eerder voor: zo verscheen de iPad 4 (met Lightning-connector) een paar maanden nadat de iPad 3 (met 30-pins connector) in de winkel lag. Apple wilde in één klap het complete assortiment geschikt maken voor Lightning.

Hieronder zie je nog een andere afbeelding van de oortjes, die zouden zijn gelekt. Daarin ontbreken de eartips. De kans dat Apple ze gaat aankondigen tijdens een oktober-evenement is vrijwel onmogelijk geworden. Er zijn nog geen uitnodigingen verstuurd, terwijl dat meestal ruim een week van tevoren gebeurt. Als deze oortjes op de markt komen zal dat waarschijnlijk met een persbericht gebeuren, zoals onlangs met de vernieuwde Beats Solo Pro, of op een later moment. Bijvoorbeeld tijdens een voorjaars-event in 2020.

AirPods 3 gelekt

Meer over de AirPods 3 of AirPods Pro lees je in onderstaande round-up.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods-3/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels drie generaties van de AirPods uitgebracht, met de AirPods 2021 als nieuwste model. Er zijn ook andere speciale modellen, zoals de AirPods Pro en AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, zit het met draagcomfort, hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips of ga AirPods vergelijken. Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.