AirPods van ColorWare.

ColorWare maakt AirPods in allerlei kleuren van de regenboog

Vind je de witte standaard AirPods maar saai? Het Amerikaanse bedrijf ColorWare maakt AirPods in allerlei kleuren van de regenboog. Je kunt ze zelf samenstellen, inclusief oplaadcase. Dit komt echter wel tegen een hoge prijs.

AirPods van ColorWare.
Vind je de standaard AirPods maar saai? Heb je liever matzwarte die passen bij je zwarte iPhone 7 of wil je liever felle kleurtjes in allerlei kleuren van de regenboog? Het Amerikaanse bedrijf ColorWare maakt nu speciale AirPods. Ze pakken de originele AirPods en spuiten deze nauwkeurig over. Het bedrijf maakt AirPods in meer dan vijftig kleuren, zowel glimmend als mat.

AirPods in allerlei kleuren

ColorWare is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het overspuiten van allerlei producten. Van spelcomputers tot smartphones, ColorWare geeft allerlei producten een uniek kleurtje. Zo ook de AirPods, want sinds vandaag zijn Apple’s oordopjes in het assortiment opgenomen. Het leuke van deze AirPods is dat je de kleurencombinaties helemaal zelf samen kunt stellen, zowel van elke aparte AirPod als van de oplaadcase.

AirPods van ColorWare in zwart.

Je kunt de AirPods bij ColorWare dus helemaal zelf samenstellen. Van elke AirPod kies je niet alleen de kleur, maar ook de afwerking. Je kiest uit een vaste glimmende kleur, maar je kan ook voor een metallic afwerking kiezen. Je hebt zelfs de optie om te kiezen voor een matte uitvoering in plaats van de standaard glimmende variant. Voor een meerprijs geeft ColorWare ook de oplaadcase een extra laagje verf. In een tweet geeft ColorWare al aan dat het aanpassen van de AirPods een behoorlijk lastig karwei is. Elk apart onderdeel wordt apart gekleurd, waardoor je Apple-garantie komt te vervallen. ColorWare zelf geeft echter ook een jaar garantie op je aankoop.

AirPods van ColorWare in mat.

Het is niet nodig om je eigen AirPods op te sturen, want je koopt de AirPods rechtstreeks bij ColorWare. Een aangepaste set AirPods kost $289, terwijl je voor de AirPods zelf normaal gesproken €179 betaalt. Voor een aangepaste oplaadcase betaal je nog $30 extra. ColorWare verstuurt de AirPods ook naar Nederland, maar vanwege de beperkte beschikbaarheid van de AirPods was er al sprake van een lange levertijd. Momenteel zijn de AirPods echter helemaal niet te bestellen via de website van ColorWare.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2017, 14:32
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.