Pikachu vangen in Pokemon Go

Vier Pokémon Day in Pokémon Go met een speciale Pikachu

Pokémon Day wordt gevierd in Pokémon Go. Vanaf 26 februari om 22:00 vind je in Pokémon Go een speciale Pikachu met een feesthoed. Deze Pikachu zal de feestmuts voor altijd ophouden, dus pak hem zodra je de kans hebt.

Pikachu vangen in Pokemon Go
27 februari is een belangrijke dag voor de Pokémon-serie. Elk jaar viert de reeks dan haar verjaardag, want op 27 februari 1996 verscheen de allereerste Pokémon-game in Japan. Om de 21e verjaardag van de Pokémon-serie te vieren, staan er dus een hoop festiviteiten op de planning. Voor Pokémon Go betekent dat een speciale Pikachu die je vanaf 26 februari kunt vangen.

Pikachu met feestmuts in Pokémon Go

Vanaf 22:00 op 26 februari 2017 tot en met 6 maart 2017 om 22:00 vind je in Pokémon Go een speciale Pikachu. Elke Pikachu die op dat moment in het wild tegenkomt, heeft een speciale feestmuts op om Pokémon Day te vieren. Pikachu behoudt deze feesthoed voor altijd, ook als hij evolueert in een Raichu. Het is niet de eerste keer dat je in Pokémon Go een Pikachu met een speciale outfit kunt vangen, want rond de kerstperiode verschenen er al een hoop Pikachu met een kerstmuts.

Pokémon Day.

De speciale Pikachu vang je dus tijdens bovenstaande periode. Het is niet bekend of je gedurende deze periode ook vaker een Pikachu in het wild tegen zult komen. Tijdens de afgelopen feestdagen was dit wel het geval, dus het is de verwachting dat dat ook deze keer het geval is. Hoe de feest-Pikachu er precies uit ziet, is nog een verrassing. Niantic en The Pokémon Company hebben nog geen afbeelding vrijgegeven van deze speciale Pikachu. Of er nog meer evenementen in Pokémon Go gepland staan om Pokémon Day te vieren, is nog niet bekendgemaakt.

Pokémon Go wordt sinds de komst van de tweede generatie Pokémon weer meer gespeeld. Vorige week werden er meer dan tachtig nieuwe Pokémon toegevoegd. Ook werkt Pokémon Go samen met grote Europese winkelcentra, waaronder enkele in Nederland. Hier vind je meer PokéStops, zodat de kans op nieuwe items en Pokémon daar een stuk groter is. Deze speciale Pikachu zal je dan ook ongetwijfeld op die locaties vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2017, 13:20
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.