Mind is blown! Gebruik je AirPods-case als houder voor je iPhone

Je kunt de oplaadcase van de AirPods niet alleen gebruiken als doosje voor je oordopjes, maar ook als houder voor je iPhone! Wij laten je zien hoe je in een handomdraai de case omtovert tot een handige houder.

AirPods oplaadcase als houder voor je iPhone.
Wist je dat je de oplaadcase van de AirPods voor meer kunt gebruiken dan alleen het opbergen en opladen van je AirPods? Twitteraar @elfanek ontdekte dat de AirPods-case ook prima dienst doet als houder voor je iPhone, zodat je bijvoorbeeld een filmpje kunt kijken zonder dat je je iPhone vast hoeft te houden.

AirPods-case als iPhone-houder

De case van de AirPods blijkt dus veelzijdiger dan op het eerste gezicht lijkt. De magnetische sluiting van de case zorgt er namelijk voor dat je (redelijk stabiel) je iPhone op zijn kant kunt plaatsen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de AirPods zelf uit de case te halen. Vervolgens leg je de case op zijn rug plat op tafel, met het klepje open. Daarna hoef je alleen maar je iPhone op zijn lange kant in de opening te plaatsen.

https://www.instagram.com/p/BbguTf-nOQy/

In het begin vereist dit wel wat oefening, omdat je net het goede balans moet vinden waarop je iPhone stabiel genoeg blijft staan. We hebben deze slimme truc getest met een iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone 6s, waarbij de laatstgenoemde in Apple’s leren case was gestopt. Deze was dan ook meteen het meest stabiel, omdat er meer grip is.

Mocht je dus onverhoopt een houder nodig hebben, dan kan de oplaadcase jouw redding zijn. Het gebruik ervan is echter wel geheel op eigen risico, vooral in het openbaar vervoer, omdat je iPhone kan wegglijden als de balans niet goed is.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.