1Password 6 voor de Mac

1Password voor Mac vult gegevens beter automatisch in

1Password voor de Mac kan nu een stuk makkelijker gegevens op websites invullen. Dankzij de nieuwste versie herkent hij bovendien websites bij het aanmaken van nieuwe gegevens, zodat automatisch de juiste naam toegekend wordt. Ook zijn er bugs en problemen opgelost.

De handige wachtwoordenapp 1Password (link) heeft voor de Mac een fijne update gekregen die het automatisch invullen van gegevens op websites een stuk makkelijker maakt. De nieuwste versie van 1Password werkt een stuk sneller en beter op verschillende websites, zodat de je snel de juiste informatie in kunt vullen. Bovendien is het importeren van andere gegevens een stuk makkelijker geworden en zijn er andere nieuwigheden en bugfixes doorgevoerd.

1Password 6 voor de Mac

1Password vult jouw gegevens snel in

De browser-extensie van 1Password kan nu een stuk beter om gaan met verschillende websites, zodat allerlei standaard gegevens zoals creditcardinformatie en adresgegevens snel ingevoerd kunnen worden. Bovendien kan 1Password nu een stuk beter nieuwe wachtwoordgegevens aanvullen. Zodra je een nieuw wachtwoord aanmaakt en opslaat in 1Password, wordt er automatisch een goede en passende naam aan de gegevens gegeven, waardoor er een hoop invulwerk bespaard blijft.

Maak je gebruik van meerdere wachtwoorddiensten, dan is het importeren van data nu ook een stuk eenvoudiger. Je kunt nu op een makkelijke manier data vanuit bijvoorbeeld LastPass importeren. Je kunt de gegevens eenmalig importeren, maar je kunt er ook voor kiezen om de boel automatisch te laten synchroniseren. Maar dat is niet het enige, want bij het instellen an 1Password op de Mac importeer je nu eenvoudiger bestaande data. Als er al 1Password-gegevens in iCloud staan, kun je dit nu herstellen zodra je 1Password op de Mac voor het eerst instelt. Deze laatste optie was al beschikbaar in de Mac App Store-versie van 1Password, maar werkt nu ook met de versie die je vanaf de website van AgileBits kunt downloaden.

1Password voor de Mac laat je makkelijker gegevens importeren.

Maar er is nog veel meer verbeterd. Zo werken 1Password for Teams en 1Password for Families een stuk beter samen, bijvoorbeeld met het verplaatsen van wachtwoorden van een persoonlijke kluis naar één van deze eerder genoemde kluizen. 1Password mini, de kleine app in de menubalk op de Mac, heeft ook een update gekregen zodat je een stuk sneller kunt zoeken. Als je benieuwd bent naar de volledige lijst van verbeteringen en oplossingen voor problemen, dan kun je de complete releasenotes van de update raadplegen.

Versie 6.2 van 1Password voor de Mac staat klaar als gratis update in de Mac App Store. Heb je de websiteversie van 1Password op de Mac, dan kun je die updaten via de in-app updater. 1Password is ook beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple Watch, maar deze versie heeft vandaag geen update gekregen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2016, 21:06
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen 1password, mac

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.