Archief voor '1password'

1Password 8 beta voor iPhone en iPad

1Password: wat is het, wat kun je ermee?

1Password is een wachtwoordenapp waarmee je inlogdata en andere geheime informatie veilig opslaat. In deze gids lees je wat 1Password is en hoe het werkt.

Hangslot wachtwoord kiezen

Een sterk wachtwoord kiezen voor 1Password, LastPass en meer

Hoe bedenk je een sterk wachtwoord en een goed master password voor wachtwoordenapps zoals 1Password en LastPass en als alfanumerieke toegangscode voor je iPhone? Een master password moet voor jou gemakkelijk te onthouden zijn, maar voor een computer moeilijk te raden. Dat maakt de keuze nogal moeilijk. Maar met deze tips kom je een heel eind!

1Password geheim mailadres

1Password heeft nu ook verborgen e-mailadressen

1Password heeft een alternatief voor Apple's Hide My Email aangekondigd. Daarmee is het mogelijk om unieke e-mailadressen te maken voor elke dienst, zonder dat je je werkelijke e-mailadres hoeft te verklappen.

Apple Watch 1Password

Zo gebruik je 1Password op de Apple Watch

Met 1Password voor Apple Watch kun je ook op je smartwatch wachtwoorden raadplegen en codes opvragen. Deze tip legt uit hoe het werkt en hoe je alles uit 1Password op de Apple Watch haalt.

1Password met virtuele creditcards

1Password helpt je aan virtuele creditcards - maar alleen in de VS

Wachtwoordenapp 1Password heeft iets nieuws: met de generator voor virtuele creditcards kun je veiliger online betalen. Je maakt een virtuele creditcard in je browser met een limiet qua uitgaven. Helaas werkt het voorlopig alleen in de VS omdat privacy.com nog niet bij ons beschikbaar is.

1Password lokale kluis

1Password staat toch weer lokale wachtwoordkluizen op iOS toe (update)

Wil je de wachtwoorden in 1Password niet synchroniseren, dan kon je tot voor kort gebruik maken van een lokale kluis. Ook in de gratis versie. Die mogelijkheid was opeens verdwenen, ontdekten gebruikers, zonder dat 1Password ze erover informeerde. De makers draaien de beslissing nu weer terug.