Infuse-Apple-TV-update

Infuse voor Apple TV laat zien welke video’s je bekeken hebt

Infuse heeft een update gekregen die vooral voor Apple TV-gebruikers voordelen heeft. Zo ondersteunt die versie nu HD Audio, waardoor de video's veel beter kunnen klinken. Ook is er een donkere modus toegevoegd, zodat de app er op het grote scherm strak uitziet.

Infuse-Apple-TV-update
De veelzijdige mediaspeler Infuse heeft een grote update gekregen. Zowel de versie voor de iPhone en iPad als Infuse op de Apple TV hebben een aantal mooie functies gekregen. Zo laten video’s in de bovenhoek nu zien hoever je bent met het kijken van de desbetreffende video, terwijl er voor de Apple TV een heuse donkere modus toegevoegd is. Maar er is nog veel meer in Infuse 4.1 voor iOS en de Apple TV.

Zien waar je gebleven bent op de Apple TV

Op de Apple TV wordt nu in de rechter bovenhoek bij video’s getoond of een video al bekeken is. Mocht je al begonnen zijn met een video, dan is daar ook te zien hoever je ongeveer met kijken bent. Dit wordt getoond door middel van een rondje, dat dichter is naarmate je verder bent met kijken. En als de standaard weergave van Infuse te fel is voor je ogen (of als je simpelweg van bent van donkere vormgeving), dan kun je nu een dark mode selecteren.

Infuse 4.1 voor de Apple TV met kijkindicatie voor video's.

Ook ondersteunt Infuse op de Apple TV nu 24-bit HD audio, waardoor het geluid een stuk beter moet klinken. HD Audio is in te stellen via de instellingen in de Infuse-app op de Apple TV. Bovendien wordt allerlei informatie een stuk sneller opgehaald, zoals bijpassende covers en andere metadata. Verder ondersteunt Infuse nu de nieuwe manier van scrollen dat geïntroduceerd werd in tvOS 9.2. Om door een video te bladeren, moet je nu eerst de video pauzeren voordat je je vinger over het touchpad kunt slepen.

Dark mode in Infuse 4.1 voor Apple TV.

Verder worden er in Infuse 4.1 voor de Apple TV een hoop bugs en problemen opgelost, wat de algehele ervaring een stuk beter moet maken. De iPhone- en iPad-versie van Infuse heeft ook de automatische scanner functie, zodat alles klaar staat zodra je de app opent. De iOS-versie heeft verder geen schokkende nieuwe functies, maar is wel verbeterd met allerlei bugfixes en oplossingen voor problemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2016, 19:20
Categorie Apps
Onderwerp infuse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.