Archief voor 'tile'

Tile Mate 2021 aan een waterfles.

Alles over Tile-trackers: beter dan AirTags?

Met Tile weet je altijd waar je spullen zijn. De Tile-trackers zijn bedoeld om aan je sleutelbos, tas en andere belangrijke voorwerpen vast te maken, zodat je ze kunt zoeken als je ze kwijt bent. Welke modellen zijn er, wat kun je er allemaal mee en wat is het verschil met de AirTag? Hier lees je er alles over.

Tile Pro 2022 sleutelhanger

Tile haakt af: doet niet mee met zoeknetwerken van Apple en Google

Tile was ooit de meest bekende Bluetooth-tracker, maar is sinds de start van Apple's AirTag met Zoek mijn-netwerk een beetje in de vergetelheid geraakt. Nu Apple en Google samenwerken om dit netwerk nog groter te maken, lag er een kans voor Tile om er ook aan mee te doen. Maar die kans laten ze liggen.

· 2 reacties
Tile for Cats Bluetooth tracker

Tile heeft nu een Bluetooth-tracker voor katten

Als baasje van een kat wil je graag weten waar jouw geliefde huisdier uithangt. Tile heeft daarom een tracker speciaal voor katten gemaakt, op basis van een al langer bestaand product: de Tile Sticker.

iCulture.nl afbeelding met logo

Fitbit Inspire 2 kwijt? Je kan hem nu vinden met de Tile-app

Gebruikers van de Fitbit Inspire 2 kunnen hun wearable nu makkelijker terugvinden met Tile. Dankzij een software-update zit Tile nu rechtstreeks ingebouwd in deze fitnesstracker van Fitbit. Binnenkort start Apple zelf ook met iets soortgelijks voor wearables.