Archief voor 'shot on iPhone'

Shot on iPhone 12

Zijn jouw iPhone 12-foto's net zo mooi als deze?

Shot on iPhone 12 fotoserie

· Bij elke nieuwe iPhone-generatie komt Apple met een reeks foto's, om te laten zien hoe geweldig de camera is. Maar het bewijs hoe goed de camera echt is, blijkt pas als mensen er daadwerkelijk mee op pad gaan.

Achtergrond
Shot on iPhone Night Mode Photo Challenge met lasers.

Apple daagt je uit om de mooiste nachtfoto's te maken

Night Mode Photo Challenge voor iPhone 11

· Apple organiseert een nieuwe wedstrijd voor iPhone-fotografen. Met de nieuwe Night mode photo challenge is het de bedoeling om de mooiste foto's in het donker te maken. Met wat voorbeelden geeft Apple alvast wat inspiratie.

Apple
Selena Gomez Shot on iPhone

Nieuwe muziekvideo van Selena Gomez is 'Shot on iPhone'

· De nieuwste muziekvideo 'Lose You To Love Me' is volledig geschoten op een iPhone. Een iPhone 11 Pro, om precies te zijn. Apple publiceerde een clip van de muziekvideo op YouTube, als onderdeel van de 'Shot on iPhone' campagne. Ondertussen deed Gomez wat promotie op Twitter door de hashtag #ShotOniPhone te gebruiken.

Apple
ASMR video van Apple

Met Apple's ASMR-video's dwalen je gedachten helemaal af

Allemaal ‘Shot on iPhone’

· Apple heeft vier ASMR-video's op YouTube gezet, waarin ze aandacht besteden aan het fenomeen Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is een populair genre op YouTube, waarbij je een fijn gevoel krijgt van bepaalde geluiden.

Apple
Shot on iPhone: kleurrijke foto's in Sydney

Apple gaat winnaars 'Shot on iPhone Challenge' toch vergoeding geven

Hangt jouw foto straks op een billboard?

· Altijd al graag op een billboard van Apple willen staan? De 'Shot on iPhone Challenge' die Apple zojuist heeft aangekondigd biedt je die kans. Aanvankelijk zou Apple de winnaars geen cent betalen, maar dat is nu snel teruggedraaid: de 10 winnaars krijgen een licentievergoeding voor gebruik van hun foto's op reclamemateriaal.

Apple