Nieuwe muziekvideo van Selena Gomez is ‘Shot on iPhone’

De nieuwste muziekvideo 'Lose You To Love Me' is volledig geschoten op een iPhone. Een iPhone 11 Pro, om precies te zijn. Apple publiceerde een clip van de muziekvideo op YouTube, als onderdeel van de 'Shot on iPhone' campagne. Ondertussen deed Gomez wat promotie op Twitter door de hashtag #ShotOniPhone te gebruiken.

De nieuwe single ‘Lose You To Love Me’ van Selena Gomez is sinds vannacht op een aantal streaming muziekdiensten te beluisteren, waaronder Apple Music. Exclusiviteit, zoals in het begin van Apple Music, komt nauwelijks meer voor, maar toch heeft Apple iets bijzonders voor elkaar gekregen door er tegelijk een reclamespot van te maken. De muziekvideo is gemaakt door de ervaren regisseur Sophie Muller, die eerder met Gomez werkte aan ‘Good For You’ (2015).


Voor wie niet zo thuis is in de wereld van Selena Gomez: ‘Lose You To Love Me’ is de eerste single van het langverwachte vervolg op Revival, het album uit 2015. In de video zien we Gomez in de spotlight zitten, terwijl ze zingt over liefde, versies en uiteindelijk acceptatie. Het zou een afspiegeling zijn van de breuk met Justin Bieber in 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=zgJMrgDABAY

Op Vevo vertelde Gomez wat haar geïnspireerd heeft om het nummer te schrijven:

This song was inspired by many things that have happened in my life since releasing my last album. I want people to feel hope and to know you will come out the other side stronger and a better version of yourself.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het is niet de eerste keer dat Apple met een bekende artiest samenwerkt, maar meestal gebeurt dat niet onder de vlag van ‘Shot on iPhone’. De campagne draait vooral om artistieke shots, die bijvoorbeeld op Instagram worden gepost.

Twee spotjes die veel mensen misschien nog wel zullen herinneren zijn die met Taylor Swift en een loopband:

https://www.youtube.com/watch?v=egHjkeiqjrA

Deze werd gevolgd door een spotje met Drake, die Taylor Swift playbackt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Afgelopen juli werkte Apple nog samen met artiesten aan de ‘Shot on iPhone On Tour’, met concertbeelden van de artiesten FKA Twigs, Florence and the Machine en and Kamali Washington. Deze waren opgenomen met een iPhone XS.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.