Archief voor 'personeel'

Apple Store-medewerker

Vertrekkende Apple-werknemers stappen vaak over naar Google

Van de Apple-werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in de techindustrie, stappen de meeste over naar concurrent Google. Dat blijkt uit een analyse van LinkedIn-profielen van voormalig Apple-werknemers. Ook Google-werknemers gaan soms bij Apple aan de slag, maar meestal zijn ze afkomstig van drie andere bedrijven.

Apple Store met klanten

Apple Stores gaan iPhone X vervangen door iets nieuwers

Apple gebruikt in de Apple Stores een iPhone als betaalterminal. Opmerkelijk is dat ze daar een relatief oud toestel voor gebruiken: de iPhone X. Zes jaar na het verschijnen van de iPhone X vindt Apple dat het tijd is voor iets nieuwers: een iPhone 14.

Humane demo

Mysterieuze startup Humane geeft na 5 jaar meer openheid

Meerdere Apple-medewerkers zijn overgestapt naar Humane, een mysterieuze startup opgericht door twee voormalige iPad-medewerkers. Niemand weet waar nou precies aan gewerkt wordt, maar naar eigen zeggen is het nogal spectaculair. Na 5 jaar geheimzinnigheid is er eindelijk meer bekend.

Apple Park Campus

Apple-medewerkers vanaf september terug naar kantoor

Apple-personeel moet vanaf september weer drie dagen per week op kantoor werken. Dat blijkt uit een memo van Tim Cook aan medewerkers, waarin hij ook erop aandringt dat mensen zich laten vaccineren.