Archief voor 'performance'

MacBook Pro gebruiken in de natuur

Ontdek welke apps energie vreten op de Mac

Als software op de Mac problemen geeft, merk je dat op verschillende manieren. Je Mac wordt heet, apps lopen vast, de ventilator begint te blazen en je accu is sneller leeg. Deze processen vreten energie. Wij vertellen hoe je apps opspoort die de MacBook-batterij leegtrekken.

Mac

Zo kun je je iPhone-performance meten met benchmarks

Is jouw snelheid nog optimaal?

Hoe kun je zelf de prestaties van je iPhone meten en vergelijken met andere toestellen? We leggen uit hoe dit werkt met Geekbench: daarmee laat je een duidelijke score berekenen waaruit je kunt afleiden wat de performance is.

Basisfuncties
iPhone 8 review bespreking

'iOS 15 maakt oudere toestellen niet supertraag' [video]

· Een vergelijkende test van iOS 15 op oudere toestellen maakt duidelijk dat ze niet opmerkelijk trager worden. Bij de meeste modellen blijft de performance op het oog vrijwel hetzelfde. Het zou zelfs je batterijduur iets kunnen verbeteren, maar dat is sterk afhankelijk van je toestel.

iDevices
16-inch MacBook meer geheugen voor video

16-inch MacBook Pro benchmarks bevestigen flinke sprong vooruit

Dezelfde processor, toch 8-10% sneller

· Elke nieuwe MacBook is natuurlijk weer net iets beter dan de voorganger. Dankzij benchmarks van de 16-inch MacBook Pro staat het nu ook zwart op wit: er is een duidelijke verbetering ten opzichte van het 15-inch model, ook al zit er dezelfde processor in.

Mac & macOS
iOS 12 performance en prestaties

iOS 12 performance: je iPhone wordt sneller dan ooit

· Apple belooft dat iOS 12 je performance beter maakt, ook op oudere toestellen. Maar we geloven het natuurlijk pas als er echte cijfers zijn. Uit metingen blijkt dat je er echt op vooruit gaat en dat de prestaties met iOS 12 sterk verbeterd zijn.

iOS