Archief voor 'jony ive'

Jony Ive platenspeler

Deze platenspeler is ontworpen door Jony Ive

Jony Ive heeft met zijn designstudio LoveFrom iets nieuws ontworpen. Het is een platenspeler, die niet snel in jouw woonkamer zal staan. Hij kost namelijk $60.000!

Hermes rolmaat In The Pocket

Jony Ive onthult zijn 12 favoriete items, met veel beige en bruin leer

Voormalig Apple-designer Jony Ive is de afgelopen tijd vaak in het nieuws. Zo is er een boek met onthullingen waarom Ive is vertrokken. Zelf heeft Ive nu onthuld wat de favoriete tools zijn die hij op zak heeft en die zijn niet goedkoop. Een Apple-device zit er niet bij.

iMac 2021 kleuren

Jony Ive werkte mee aan design van 24-inch iMac

Het is alweer twee jaar geleden dat Jony Ive de deur bij Apple achter zich dichttrok. Toch zien we nog steeds zijn invloed. Hij zou bijvoorbeeld hebben meegewerkt aan het design van de 24-inch iMac die nu in de winkel staat.

iCulture.nl afbeelding met logo

Jony Ive gaat aan de slag voor Airbnb

Voormalig Apple-designer Jony Ive heeft zijn eerste grote klus binnengehaald. Hij gaat meerdere jaren aan de slag voor verhuurbemiddelaar Airbnb. Het Apple-icoon stopte een jaar geleden na 25 jaar hoofd productdesign te zijn geweest.

iCulture.nl afbeelding met logo

'Apple haalt Jony Ive-designboek uit de schappen'

Toeval of niet: op het moment dat Jony Ive bezig is met zijn laatste werkweken in dienst van Apple, lijkt het fotoboek 'Designed by Apple in California' uit de schappen te zijn gehaald. Het boek geeft een overzicht van producten die Ive voor Apple heeft ontworpen.