Archief voor 'financieel'

Apple Card met iPhone

Goldman Sachs wil stoppen met Apple Card, wie neemt het over?

Goldman Sachs wil niet langer partner zijn voor de Apple Card-creditcard. Er zouden gesprekken zijn om het over te dragen aan American Express - en dat zou goed nieuws kunnen zijn voor de wereldwijde uitrol. Maar zo heel gemakkelijk komt Apple niet van huidige partners af.

Brydge Pro+ toetsenbord trackpad voor iPad en iPadOS

Brydge maakt doorstart na financiƫle problemen: toetsenbordhoes komt terug

Brydge maakte iPad-toetsenborden en docking stations, die goed in de smaak vielen. Maar financieel ging het slecht met het bedrijf: het merk en de intellectuele eigendommen moesten gedwongen worden verkocht en de toekomst was onzeker. Nu maakt Brydge een doorstart met enkele oud-medewerkers... als dat maar goed gaat.

Eve Thermo Europa

Met deze iPhone-apps kun je energie besparen

Energie besparen is tegenwoordig een hot topic. Met de iPhone-apps voor energie besparen die we in deze lijst bespreken krijg je inzicht in je energieverbruik en kun je besparingen inzichtelijk maken. Probeer deze eens!

Beleggen met apps

Beleggen met apps op je iPhone: dit zijn de mogelijkheden

Wil je beleggen met je iPhone, dan heb je in Nederland (en daarbuiten) keuze genoeg. Met deze beleggingsapps voor de iPhone kun je meteen in aandelen, opties en andere effecten handelen. Ze zijn geschikt voor beginnende beleggers en mensen die al wat langer bezig zijn met traden.