Archief voor 'emoji'

Snel reageren met een emoji in WhatsApp doe je zo

Snel reageren op een WhatsApp bericht met een emoji doe je dankzij de zogenaamde berichtreacties. Hoe kun je je in WhatsApp emoji reacties gebruiken en uit welke kan je kiezen? Hoe verwijder je een berichtreactie en hoe pas je de instellingen aan?

Animoji verschrikt

Zo gebruik je Animoji op de iPhone en iPad

Wat zijn Animoji en op welke toestellen zijn ze te gebruiken? Hoe maak je ze? Deze tip legt alles uit over Animoji, de grappige wezens die met jouw gezichtsuitdrukkingen meebewegen.

Emojipedia 10 jaar

World Emoji Day viert tiende verjaardag: wat is jouw favoriete emoji?

Het is 10 jaar geleden dat World Emoji Day van start ging, een speciale dag om het bestaan van emoji te vieren. Want ook al roepen emoji wel eens irritatie op (het zijn er zo veel!), we gebruiken ze toch massaal. Emojipedia viert het met een berg aan statistieken en Apple besteedt er ook aandacht aan.

· 1 reactie
nieuwe-emoji

Huidskleuren van emoji aanpassen op iPhone en iPad

Op de iPhone kun je emoji met meerdere huidskleuren gebruiken. Ook zijn gezinnen gevarieerder geworden, met bijvoorbeeld twee vaders en twee moeders. In deze tip lees je hoe je de diversiteits-emoji gebruikt, een passende huidskleur kiest en de samenstelling van gezinnen aanpast.

Unicode 15 volgens emojipedia

Dit zijn de nieuwe emoji in iOS 16.4: ezel, gans, kwal en meer

Apple heeft in iOS 16.4 een reeks nieuwe emoji toegevoegd. Je kunt gebruik maken van hartjes in drie nieuwe kleuren en een hoofdschuddend gezicht. De ezel, gans en kwal zijn nieuwe emoji uit het dierenrijk, terwijl de hyacint en een stuk gember de plantaardige emoji komen aanvullen.

· 8 reacties

Woorden eenvoudig omzetten in emoji in iMessage

Kun je die ene geschikte emoji maar niet vinden? In iMessage kun je eenvoudig woorden omzetten in emoji door erop te tikken. In dit artikel lees je hoe dit werkt en welke woorden je zoal kunt vervangen door een emoji.

Emoji zoeken via het toetsenbord.

Emoji zoeken op iPhone, iPad en Mac: zo doe je dat

Heb je altijd moeite om die ene emoji te vinden? Gelukkig vind je op de iPhone en iPad ook een zoekfunctie voor emoji. Door te typen zoek je de emoji die je nodig hebt. In deze tip leggen we uit hoe je dit doet.