Archief voor 'batterijduur'

Apple Watch wordt heet tijdens opladen

Batterij van je Apple Watch snel leeg? Dit kun je doen

Gaat de accu van je Apple Watch steeds korter mee? Sommige mensen hebben plotseling last van een batterij die supersnel leeg gaat. Maar de batterij kan ook langzamerhand door slijtage minder lang meegaan. Hier vind je mogelijke oorzaken (en oplossingen!).

Apple Watch Ultra geoptimaliseerde oplaadlimiet

Geoptimaliseerd opladen en oplaadlimiet op de Apple Watch: zo werkt het

Op de Apple Watch is geoptimaliseerd opladen mogelijk en sinds watchOS 10 is er ook een functie genaamd geoptimaliseerde oplaadlimiet. De beschikbaarheid per functie verschilt per Apple Watch-model. In dit artikel lees je wat het betekent, hoe het werkt en hoe je het kunt in- en uitschakelen.

13-inch MacBook Pro 2020 zijkant

Langere levensduur voor je MacBook-batterij: zo werkt de batterijfunctie

Met de batterijconditiebeheer-functie op de Mac zorg je ervoor dat de levensduur van de batterij in MacBooks verlengd wordt. Maar het zorgt ook voor een kortere gebruiksduur op een enkele lading. En met geoptimaliseerd opladen op je MacBook zorg je ook voor een langere levensduur.

Apple Watch workout starten

Met de Apple Watch stroom besparen tijdens workouts: zo werkt het

Gaat je Apple Watch te snel leeg tijdens workouts? Gelukkig kun je ook een energiebesparende modus voor de Apple Watch workouts inschakelen. Sinds watchOS 9 is deze instelling vernieuwd en op de nieuwste Apple Watch-modellen is er nog een extra stroombesparende optie bij gekomen.

iPhone X in boot loop

Sinds iOS 17 is je iPhone-batterij sneller leeg? Dit kun je eraan doen!

Sinds iOS 17 kan de batterij van je iPhone of iPad sneller leeglopen. In dit artikel lees je tips om te achterhalen waarom de update je batterij leegtrekt en hoe je het oplost. Vooral bij grote updates zoals iOS 17 klagen veel mensen over een batterij die sneller leeg gaat. Dit kan er aan de hand zijn.