Archief voor 'analist'

iPhone in Azie

Kuo: 'iPhone-verkoop trekt in tweede helft 2019 aan'

· Als aanstaande dinsdag de nieuwe kwartaalcijfers van Apple bekend worden gemaakt, zal het even slikken zijn voor Apple en investeerders. Maar volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo komt het goed in de tweede helft van 2019.

Tim Cook, enthousiast

Opinie: Waarom Apple het beter deed dan de analisten voorspelden

· Alle doemverhalen die je over de iPhone X hebt gelezen in je lokale dagblad, blijken onwaar. De iPhone X is het populairste toestel van Apple en alle paniekverhalen van analisten bleken grotendeels uit de lucht gegrepen. Hoe kan het toch dat analisten er steeds zo naast zitten? En waarom blijven mensen toch gefascineerd door die verhalen?

Vouwbare iPhone

Analist voorspelt opvouwbare iPhone in 2020

· Haha, die gekke analisten toch. Volgens een analist van Bank of America gaat Apple over zo'n twee jaar een vouwbare iPhone uitbrengen. Analist Wamsi Mohan verbleef een week in Azië waar hij bedrijven uit Apple's toeleveringsketen sprak. Hij denkt nu dat een opvouwbare iPhone haalbaar is... en wel in 2020 al.

Horace Dediu

Analist wil dat Apple toestellen gaat bundelen met diensten

· Analist Horace Dediu wil dat Apple toestellen voortaan met maandbetaling gaat aanbieden, gebundeld met diensten zoals Apple Music en iCloud-opslag. Het zou zorgen voor een constante inkomstenstroom en minder seizoensgebonden pieken.