minority-report

Notoire analist Trip Chowdhry ‘weet’ wat Apple’s grote nieuwe project is

Ga er maar even voor zitten, want de beruchte analist Trip Chowdhry heeft weer gesproken. Hij zegt te weten wat Apple's grote nieuwe project is, en in welke fabriek er aan gewerkt wordt.

minority-report

Analisten zijn er in alle soorten en maten. Enerzijds heb je betrouwbare voorspellers als Ming-Chi Kuo van KGI Securities, en helemaal aan de onderkant de graadmeter bungelt Trip Chowdhry van Global Equities Research. Hij zegt te weten wat het grote nieuwe project is waar Apple aan werkt, maar voordat we je dat vertellen is het slim om de nodige slagen om je arm te nemen en een berg met zoutkorrels klaar te zetten.


Street Insider heeft de laatste voorspellingen van Trip Chowdhry gepubliceerd, de man die er eerder onder meer van overtuigd was dat de Apple Watch op de dag van de release 100.000 apps zou hebben en Apple druk bezig zou zijn met een eigen 3D-printer.

Heads Up Display

Het grote nieuwe project waar Apple zijn tanden in zet heeft niets met auto’s te maken, al heeft het er wel iets van weg. Volgens Chowdhry ontwikkelt Apple namelijk een enorme Heads Up Display (HUD), dat tussen de 27 en 50 inch groot moet worden.

Het gebogen display moet lijken op de voorruit van een auto, en is helemaal doorzichtig. De sensoren zitten in het scherm verwerkt en zijn op Minority Report-achtige wijze volledig met gebaren te besturen. Om dit ambitieuze nieuwe product geheim te houden, zou Apple aan dit scherm werken in verschillende verborgen gebouwen in Sunnyvale-Santa Clara.

Een mens mag dromen

De kans dat Apple aan een dergelijk product werkt schatten we redelijk klein in, al zouden we zo’n enorm futuristisch scherm best zien zitten. Net zoals het bij de vele iPhone-concepten gaat geldt bij de voorspellingen van Chowdhry dezelfde vuistregel: een mens mag dromen, maar ga er niet vanuit dat we een dergelijk product ooit in levende lijve zullen zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.