iPhone-mod voegt zaklamp toe aan hoofdtelefoonaansluiting

Je iPhone als zaklamp gebruiken? Het Engelse bedrijf iPatch dat gespecialiseerd is in modden heeft een led-lampje toegevoegd aan de hoofdtelefoonaansluiting van de iPhone. iPatch ontwierp eerder al een mod voor een lichtgevend Apple-logo op de achterkant van de iPhone.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-mod voegt zaklamp aan hoofdtelefoonaansluiting toeDe modders van iPatch die eerder een mod maakte om het Apple-logo op de achterkant van de iPhone licht te laten geven hebben iets nieuws bedacht. Nu kan ook de hoofdtelefoonaansluiting oplichten. De mod werkt op dezelfde manier als de originele mod met het lichtgevende Apple-logo. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen muziek meer kunt beluisteren bij deze mod, de hoofdaansluiting blijft werken. De ‘hoofdtelefoonaansluiting-mod’ lijkt vooral handig in het donker als je op zoekt bent naar je sleutels of het slot van een deur.


Jammer genoeg is de nieuwe mod van iPatch nog niet te koop. Hetzelfde geldt trouwens voor de originele mod die nog steeds niet is uitgebracht. In het onderstaande filmpje worden beide mods gedemonstreerd. De makers laten tevens weten bezig te zijn met speciale lichtgevende hoofdtelefoonkabels die kunnen werken in combinatie met de mod.

iPatch is een Engels bedrijf en vooral gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Het maken van mods voor de iPhone is iets dat ze erbij doen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.