HyperJuice AirPods adapter

iCulture bekijkt: HyperJuice AirPods adapter voor draadloos laden

Met de HyperJuice AirPods adapter kun je je AirPods draadloos opladen op elke goedgekeurde Qi-lader. Wij bekeken dit handige hardplastic hoesje die het opladen net iets makkelijker maakt.

HyperJuice AirPods adapter getest

Apple kondigde al meer dan een jaar geleden aan dat de AirPods een draadloos oplaaddoosje krijgen. Zover is het nog steeds niet, maar er verschijnen wel steeds meer oplossingen om je AirPods draadloos te laden. Op Bol.com kwamen we meerdere oplossingen tegen. Wij hebben de HyperJuice AirPods-adapter getest, van een wat bekender merk. Je koopt deze voor rond de 45 euro in de winkel. Er zijn ook iets goedkopere zoals deze, al hebben we daar de kwaliteit niet van kunnen controleren. Daarnaast zijn er ook adapters van siliconenrubber (zoals de door ons besproken PowerPod case), maar daarvan merkten we dat ze niet altijd even robuust zijn.

HyperJuice AirPods adapter in het kort

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de HyperJuice AirPods adapter:

  • Leverbaar in wit
  • Gemaakt van hard plastic
  • Geschikt voor Qi-laders
  • Bedoeld voor 5 Watt-laders, maar werkt ook op 7,5 Watt
  • Prijs ca. ca. 45 euro

HyperJuice AirPods adapter

Niet alle producten die we op de iCulture-redactie testen krijgen een uitgebreide bespreking. Voor hoesjes, kabels en andere accessoires hebben we de beknoptere ‘iCulture bekijkt’ reviews. Deze nieuwe HyperJuice AirPods-adapter is beschikbaar gesteld door het PR-bureau van Hyper.

HyperJuice AirPods adapter van Hyper

Draadloos je AirPods opladen is al op verschillende manieren mogelijk, maar dan ben je wel afhankelijk van de oplossingen van anderen. De HyperJuice Wireless Charger Adapter van Hyper is een van de populairdere alternatieven. Het gaat om een wit kunststof doosje dat je om de AirPods-case doet.

HyperJuice AirPods adapter

De ene van het doosje is net iets korter dan de andere, zodat je weet hoe je de AirPods erin moet stoppen. We merkten dat het openen en sluiten van het AirPods-deksel wat lastiger is geworden, vanwege het opstaande randje dat aan de voorkant hoger is dan aan de achterkant. Ook is het niet erg intuïtief dat de opdruk van merkjes op de voorkant staat, waardoor je aanvankelijk het idee hebt dat je oortjes er verkeerd om in zitten.

Binnenin vind je een Lightning-aansluiting, die je in het AirPods-doosje steekt. Een oranje ledlampje aan de onderkant van de adapter laat je weten of het opladen voorspoedig verloopt. Als de accu vol is wordt het lampje groen. Tijdens het opladen merkten we dat de AirPods wel wat warm worden, maar dit is niet extreem.

HyperJuice oplader

HyperJuice in gebruik

Een extra hoes betekent natuurlijk wel dat het AirPods-doosje wat dikker wordt, waardoor het minder makkelijk in je broekzak past. Adapterhoesjes van siliconenrubber zijn vaak compacter, maar zijn wat stroever en glijden daardoor ook niet zo makkelijk in je broekzak. Laad je maar 1x per week, dan is het misschien handiger om de adapter bij de lader te leggen en niet continu te gebruiken. Maak je extreem gebruik van je AirPods dan kun je het accessoire er ook omheen laten zitten. Het kost weinig moeite om het hoesje te verwijderen.

Draadloos opladen van je AirPods gaat minder snel dan via Lightning, dus als je snel de deur uit moet kun je beter even de kabel pakken. In 1,5 uur zijn je AirPods en de case weer volledig opgeladen, terwijl je via Lightning ongeveer een uur nodig hebt.

Score

8.5

HyperJuice

HyperJuice

€45

Voordelen +

  • Robuuste constructie
  • Makkelijk te verwijderen
  • Werkt betrouwbaar

Nadelen -

  • Opladen gaat iets langzamer dan via de kabel
  • Maakt je AirPods-doosje iets dikker

Conclusie HyperJuice AirPods adapter review

Wil je het liefst alles draadloos laden dan is de HyperJuice Wireless Charger Adapter een handige oplossing. We vonden het praktischer en robuuster dan een oplaadhoesje van siliconenrubber, al maakt deze adapter je AirPods-case wel wat dikker. Een alternatief is wachten op de AirPower (als die ooit nog komt), maar ook dan zul je een nieuw AirPods-doosje moeten kopen want de huidige is niet geschikt.

HyperJuice AirPods adapter kopen

Je kunt de HyperJuice AirPods adapter helaas maar op weinig plekken kopen. Wel zagen we ze voor 45 euro bij een aanbieder op Bol.com. In de Hyper-shop is het product momenteel uitverkocht, maar je kunt wachten tot er weer nieuwe voorraad is.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods