ZENS lader

ZENS brengt superdunne nieuwe aluminium opladers uit

Fabrikant ZENS heeft op de IFA 2018 in Berlijn een nieuwe serie draadloze opladers aangekondigd. De meest bijzondere daarvan laadt ook je Apple Watch op, terwijl je ondertussen twee smartphones aan het laden bent.

Zit je ruim in je mobiele apparaten, dan is een enkele draadloze oplader maar wat behelpen. Tijdens de IFA 2018 laat ZENS drie draadloze opladers va aluminium zien, die op de beursvloer vanaf vrijdag te bewonderen zijn. Ze zijn gemaakt van één stuk aluminium en je kunt kiezen uit drie modellen: een Dual+Watch Charger, een Dual Charger en een Single Charger. Ze zijn 8mm dun en dus ook makkelijk in je tas te steken. De enkele lader is zelfs 6mm dun. Ze zijn Qi- en MFi-gecertificeerd, dus ook Apple wordt er blij van want ook zij verdienen mee aan dit soort accessoires. Zeker nu de AirPower nog wel even op zich laat wachten.


Met de ZENS Dual+Watch Aluminium Wireless Charger kun je twee iPhones snelladen en tegelijk je Apple Watch opladen. Met een maximum output van 20 Watt gaat het snel genoeg. Wel zul je de iPhones op een vaste plek moeten neerleggen. Bij de AirPower kun je apparaten op een willekeurige plek op de laadmat neerleggen en dat is waarschijnlijk ook waarom de productie zo ingewikkeld is. Het duurste model kost €99,99 en is vanaf 15 september verkrijgbaar.

ZENS Dual Aluminium Wireless Charger

Dat geldt ook voor de Dual en Single Aluminium Wireless Chargers, die respectievelijk €79,99 en €49,99 kosten. Dat is wel iets prijziger dan de simpele draadloze opladers die meestal voor rond de €20 in de winkel liggen, maar dat zal te maken hebben met de MFi-certificering. Het dubbele model levert een vermogen van 20 Watt, het enkele model geeft je 10 Watt. Wie ze zelf wil bekijken moet tussen 31 augustus en 5 september langs gaan in hal 15.1 stand 135, want daar laat ZENS alle producten zien.

ZENS Single Aluminium Wireless Charger

Zoek je meer draadloze opladers, kijk dan eens naar onze round-up van exemplaren die nu al in Nederland verkrijgbaar zijn.

ZENS Dual Aluminium Wireless Charger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2018, 13:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, ifa 2018
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.