Reacties voor: Yapp laat je binnenkort eenvoudig apps maken voor een evenement

Yapp is een aankomende iPhone-applicatie waarmee organisatoren van evenementen makkelijk een applicatie voor een evenement kunnen maken.
Bart Breij -

Reacties: 4 reacties

  1. Leuk, maar niet als t meer dan 10 euro kost. Als ze dit goed zouden uitwerken zouden ze ook een html5 versie moeten maken die op een pc/Mac te bekijken is omdat niet iedereen iOS heeft..

  2. Zoals Jasper ook al zegt, niet iedereen heef iOS. En daarom haak ik al meteen af bij dit soort apps. Zeker als het een app is die bedoeld is om dingen te delen met anderen moet het gewoon universeel zijn, anders heb je er niks aan!
    Jammer want het idee is aardig.

  3. Hmm, het idee is niet nieuw: twoppy doet hetzelfde. Twoppy is van Oerhollandse bodem. Kun je dacht ik ook met blackberry en android gebruikeb. Wel tof idee van beide ontwikkelaars. idd moet de app universeel zijn, vooral bij events zie ik regelmatig iPads rondgaan. Ik ben benieuwd!

  4. Heb me vanavond opgegeven als beta-user en dat toen met een automatische tweet de lucht in gestuurd. Gelijk een mention met “Is there an upcoming event” etc., moest een DM sturen en nu activeren ze mijn account. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.