Reacties voor: Dit zijn de nieuwe wijzerplaten in watchOS 6

Ook in watchOS 6 komen er weer nieuwe wijzerplaten bij. Sommige bieden extra ruimte voor complicaties, andere zijn alleen op de grotere schermen van de Series 4 te gebruiken. De keuze is in ieder geval groter dan ooit.
Lees het complete artikel → Dit zijn de nieuwe wijzerplaten in watchOS 6
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik draai de dev beta op de watch 3 de modulaire plaat van 4 moet met een paar kleine aanpassingen ook op de 3 kunnen draaien, maar Apple zou dit wel niet helaas.

  2. Ik vind het schandalig dat mijn apple watch serie 2 van 2 jaar terug zo snel wordt afgeschreven door Apple. Het gaat om eenvoudige wijzerplaten, hoe moeilijk kan het zijn om deze voor alle apple watch series beschikbaar te maken. Het kan natuurlijk wel maar ze willen het niet om de consument maar te bewegen tot nieuwe aanschaf. Daarom mogen derde partijen ook geen wijzerplaten maken. Ben al afgestapt van de originele apple watch bandjes (schandalig prijzig) en misschien over 2 jaar wel volledig afscheidt nemen van mijn apple watch

  3. @Rv: ik ben het met je eens dat dit schandalig is. Ik heb ook een serie 2. En de ‘cijfers’ is de enige die ik erbij krijg. En ook de enige die ik nooit zal gebruiken. Bedankt Apple. Ik ben nu licht geïrriteerd. En helaas geen geld voor een serie 4. Dus ik ben dubbel flauw nu 🥺

  4. @Suzanne: Ik sluit me daar helemaal mee aan ik heb de serie 3 en die krijgt t ook niet. gemiste kans dus.

  5. Ik begrijp de schrijvers hierboven. Inderdaad balen. Ikzelf heb de Apple Watch 4 en ben erg gecharmeerd van de wijzerplaat California.

  6. Origineel geplaatst door Suzanne
    @Rv: ik ben het met je eens dat dit schandalig is. Ik heb ook een serie 2. En de ‘cijfers’ is de enige die ik erbij krijg. En ook de enige die ik nooit zal gebruiken. Bedankt Apple. Ik ben nu licht geïrriteerd. En helaas geen geld voor een serie 4. Dus ik ben dubbel flauw nu 🥺

    Dat je überhaupt nog overweegt een nieuwe te kopen maar dat heet niet op gaat omdat je te weinig geld hebt. Ik heb ook een series 2 en gelijk mijn laatste. Ik ga hier niet aan meewerken voor een paar andere plaatjes op mijn watch. Schandalig vind ik hoe Apple hier met de consument omgaat. We zijn lopende geldbronnen en niets meer. Ze doen er alles aan zoveel mogelijk geld uit ons te trekken. Leuk als je een series 4 toevallig hebt maar weet dat je het over 2 jaar kan weg flikkeren want dan doen de updates voor je device nauwelijks iets.

  7. Effe serieus dacht ik eindelijk een nieuwe wijzerplaat te krijgen, lees ik nu dat alleen voor Apple watch 4 is ?.

    Echt wat een afzetterij kom op Apple doe effe normaal, snap dat niet allemaal misschien doet(maar meer dan 1 mag ook wel pff).

    Die Californië en die zonnewijzer juist heel mooi, misschien maar weer me echte normale horloges om gaan doen.

  8. @Dennis: Klopt de platen die er nu bij zijn gekomen zijn lelijk. Had meer hoop op die plaat van de watch 4 ik zit er over te twijfelen om de watch weg te doen ik vind het allemaal maar magertjes

  9. Ah joh, ik zit nog met serie 0 om mijn pols. Krijg al zolang geen updates meer. Werkt verder nog prima.
    Ooit gekocht na inruil van een iPad mini en een oude iPhone, in de veronderstelling dat ik hem snel kon gaan gebruiken voor Apple pay….niet dus.
    Ja “binnenkort”😴want ik zit bij ING. Misschien in september maar over op een AW serie 5, mits die niet astronomisch duur is.

  10. beste iCulture redactie is het een idee welke functie wel en niet geschrikt is en voor welke modellen het gaat want mij is het niet duidelijk.

  11. Apple is de weg volledig kwijt. Kon nog wel eens mijn laatste iPhone zijn dit… heb alles van Apple. Ook een Watch, MacBook pro en AirPods. Maar ze draaien compleet door met hun prijzen en dichtgetimmerde systeem. Ik heb een XS Max. De mooiste iPhone die ik ooit heb gehad, maar vaak verbindings issues. Binnenkort maar weer naar de store in Amsterdam.

    Het is dat de software super stabiel is, anders was ik al pleite geweest.

    Erg jammer hoe ze omgaan met de consumenten. Tim Cook is maar met 1 ding bezig. Zakken vullen.

  12. Ik heb onlangs de series 4 voor een mooi prijsje 325 op de kop kunnen tikken. Ik dacht, mooi… nieuwe wijzerplaten. Maar dit soort kermistroep kan ik geen wijzerplaten noemen eerlijk gezegd. Dan heb je zo’n mooi schermpje waar eigenlijk alles wel op geprojecteerd kan worden en komen ze met deze meuk!
    Tis om te janken!

  13. @Rv: Google even op JingWatch Ruime keuze op (betaalde) en gratis wijzerplaten voor Apple watch.

  14. Ik vind er weinig boeiends bij zitten. Alleen die decibelmeter vind ik wél gaaf! Maar door het formaat en de uitvoering is die dan weer moeilijk te combineren met mooiere wijzerplaten. Zoals het nu staat afgebeeld vind ik het niks

  15. Ik vraag mij echt af wie er nou op zulke wijzerplaten zit te wachten? Ik gebruik namelijk alleen de modulair omdat die de meeste informatie geeft. Als er dan toch een store op de watch komt: laat men dan een geschikte uitkiezen en desnoods via een derde partij.
    Tijd dat er een jailbreak voor de watch komt, alleen zou niet weten hoe.

  16. Het wordt hoog tijd dat men zelf watchfaces kan gaan maken. Op dit gebied staan ze nog ver achter op Samsung, waar je met de Gear manager zelf prachtige faces kan maken. Dat is ook de reden waarom de Samsung Gear watch niet volledig kan samenwerken met de iPhone, anders zou de Apple watch verkoop serieus dalen denk ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.