Up Next: elke maand een nieuwe artiest in Apple’s schijnwerpers

Apple start met een nieuwe serie: Up Next. Daarin staat elke maand een opkomende artiest centraal in docu's, interviews en een nieuw album.

Apple Music gaat elke maand een andere artiest promoten, die model staat voor de volgende generatie. In april gaat het om zanger en rapper 6LACK, die via Apple’s muziekdienst alles uit de kast mag trekken om zijn album FREE 6LACK te promoten. Er is een speciale sectie aan iTunes toegevoegd, waar je een interview met radiohost Zane Lowe, een documentaire over 6LACK’s jeugd en het album zelf vindt. Je hoeft dus geen lid van Apple Music te zijn om de content te bekijken.


Up Next 6lack

Up Next: serie over nieuwe generatie artiesten

Je kunt de documentaire en alle andere video’s bekijken op de speciale pagina in iTunes. Maar daar houdt de promotie niet op: Beats DJ Zane Lowe en 6LACK zijn vandaag in de Late Late Show van James Corden te zien, waar ze gaan praten over het nieuwe project en over 6LACK’s nieuwe album.

Apple Music Up Next

Apple kondigde de nieuwe serie aan via Twitter en liet daarbij meteen weten dat de 24-jarige rapper Ricardo Valdez Valentine (beter bekend als 6lack) de aftrap zal geven. Het zal vooral gaan om artiesten die nog aan de vooravond van hun echte doorbraak staan.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.