Unravel draadloze oplader.

Deze draadloze oplader laadt tot drie apparaten tegelijk op

De draadloze oplader van Unravel werkt met Qi en kan tot wel drie apparaten tegelijk opladen. Je kunt hem opvouwen in verschillende vormen, zoals een driehoek.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Kun je nu écht niet meer wachten tot Apple eindelijk de AirPower-oplaadmat op de markt brengt? Dan kan deze draadloze prijswinnende oplader van Unravel uitkomst bieden. Je kunt de mat op verschillende manieren vouwen.

Unravel draadloze oplader is opvouwbaar

Unravel heeft deze oplaadmat gepresenteerd op CES 2019, maar daar bleef het niet bij. De oplaadmat heeft op het evenement de prijs gewonnen voor het beste en meest interessante mobiele accessoire, en dat in een markt waar om de haverklap nieuwe draadloze opladers worden aangekondigd. Meer dan 5000 mensen hebben het project gesteund waarmee zij bijna 750 duizend euro hebben opgehaald, onder andere op Kickstarter.

Unravel oplader opvouwen.

De oplaadmat is verdeeld in drie stukken, met ieder een eigen 10W Qi-spoel. De delen zijn met elkaar verbonden met scharnieren. Wil je je iPhone opladen terwijl hij rechtop staat? Vouw de mat dan in een driehoek. Wil je slechts één apparaat opladen? Ook dat kan, door simpelweg de drie delen op elkaar te vouwen. Unravel heeft een video geüpload waar je de verschillende mogelijkheden kunt bekijken. Volgens de makers wordt ook de Apple Watch ondersteund.

Dit AirPower-alternatief wordt opgeladen met een USB-C-kabel. Je kunt de meegeleverde kabel gebruiken, maar als je een MacBook met USB-C hebt kun je ook de oplader daarvan gebruiken. De oplaadmat wordt geleverd met een handige hoes om het accessoire goed mee te kunnen nemen.

De mat is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, rood en wit. Dit gaat alleen om de details van de oplader, want bij alle opties is de mat grotendeels zwart. De Unravel draadloze oplader is voor $100 te koop op Amazon. Hou wel rekening met extra verzendkosten naar Nederland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2019, 16:44
Via Via Cult of Mac
Categorie Accessoires
Onderwerp draadloos opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.