Apple TV met HomePod mini

Reacties voor: Apple brengt tvOS 16.4.1 en HomePod software-update 16.4.1 uit

Apple heeft voor twee van haar apparaten een bugfix-update uitgebracht. Voor de Apple TV is tvOS 16.4.1 verschenen, terwijl de HomePod het kan doen met software-update 16.4.1.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Sinds tvOS 16.4 lijkt het alsof het aan/uit schakelen van de tv icm de Apple TV Remote er een stuk langer over doet. Voorheen ging de tv direct aan bij het inschakelen van de Apple TV, nu duurt dit wel ruim 15sec na de aan knop.

    Lijkt op het eerste gezicht opgelost in tvOS 16.4.1 voor mij

  2. Hallo allemaal. Ik heb vraag over Siri en de HomePod. Simpel als ik vraag Siri hoeveel inwoners heeft Nederland dan zegt ie heb Resultaten op het web gevonden. En als je de zelfde vraag stelt door even op de HomePod te drukken om Siri te activeren weet ie wel alles.! Zo gek dit, hebben meer mensen hier last van.?

    Heb 3 HomePods gen2 in de woonkamer. En 5 mini’s door het hele huis. Up to date 16.4.1

    Overigens reageert Siri veel sneller nu. Heb niet meer de melding, even geduld mee bezig. Hmmm dit duurt te lang. En ja mn fritzbox modem hangt in de woonkamer alles mesh. Werkt geweldig.

    Hoor graag van jullie groetjes Arjan

  3. Origineel geplaatst door Arjan
    Hallo allemaal. Ik heb vraag over Siri en de HomePod. Simpel als ik vraag Siri hoeveel inwoners heeft Nederland dan zegt ie heb Resultaten op het web gevonden. En als je de zelfde vraag stelt door even op de HomePod te drukken om Siri te activeren weet ie wel alles.! Zo gek dit, hebben meer mensen hier last van.?

    Heb 3 HomePods gen2 in de woonkamer. En 5 mini’s door het hele huis. Up to date 16.4.1

    Overigens reageert Siri veel sneller nu. Heb niet meer de melding, even geduld mee bezig. Hmmm dit duurt te lang. En ja mn fritzbox modem hangt in de woonkamer alles mesh. Werkt geweldig.

    Hoor graag van jullie groetjes Arjan

    Heb ik ook gemerkt. En de vraagstelling over zelfde onderwerp verschilt heel veel op welk antwoord je krijgt. Maar goed. Siri kan prima mijn tv, radio, versterker, gordijnen, zonwering, verwarming, lichten en muziek bedienen. De rest doe ik wel via telefoon direct intypen!

  4. Vreemd genoeg ziet een van mijn AppleTV4Ks (versie 2021) de update niet en vindt versie 16.4 up to date…
    Alle andere AppleTV4Ks (versie 2021 en eerder) zijn wel netjes op 16.4.1 overgegaan.

    Edit: Een herstart van de betreffende AppleTV4K deed wonderen. Daarna zag hij de update wel.

  5. Sinds de laatste update (16.4.1) schakelt de afstandsbediening van de Apple tv mijn televisie niet meer uit. Ook de twee knoppen om het geluid te regelen lijken niets meer te doen. Iemand enig idee?

  6. Hopelijk wordt er ook een netwerk bug opgelost. Hier een 1gb (Ziggo) snelheid maar zodra de apple tv aangaat met de gekoppelde homepods blijft hier weinig tot niets van over. Iemand hier tips voor? Het lijkt zichzelf maar niet op te lossen en het wordt een steeds grotere beperking.

  7. @TDM: Hallo ja zorg dat alles bekabeld is op de lan Apple TV, dan werkt alles vlekkeloos.

  8. @TDM: ook gehad, klinkt stom maar wissel je Lan kabel eens voor een ander exemplaar, mijne weken op zitten klooien met speedtest, ook op alle andere apple tv’s 900gbps, en ene maar niet hoger dan 70 mpbs, lan kabel gewisseld (was zelfs zelfde cat nummer), en toen werkte het ineens wel.

  9. @Sander: Heb zelf alles Cat6 door mn hele huis en alles mesh WiFi geweldig nooit problemen.
    En geef je netwerk de zelfde naam.!

  10. Origineel geplaatst door Arnoud
    Sinds de laatste update (16.4.1) schakelt de afstandsbediening van de Apple tv mijn televisie niet meer uit. Ook de twee knoppen om het geluid te regelen lijken niets meer te doen. Iemand enig idee?

    Arnoud, zelfde probleem hier. Met een reset van de Apple TV remote (tv knop + volume down voor 5 sec) is het probleem verholpen bij mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.