tvOS 14.4 Final.

Kijk eens aan: tvOS 14.4 is nu beschikbaar voor Apple TV

De nieuwste update voor de Apple TV staat nu klaar. In tvOS 14.4 vinden we geen nieuwe functies, maar we gaan uit van enkele bugfixes onder de motorkap. De update is beschikbaar voor Apple TV 4K en Apple TV HD.

tvOS 14.4 beschikbaar

Het is gebruikelijk dat Apple geen of weinig nieuwe functies toevoegt aan de Apple TV. Doorgaans gebeurt dit eens per jaar met hier en daar enkele kleinere updates. Dat is anders dan bij de iPhone. Daar vinden we regelmatig nieuwe mogelijkheden.

Er is deze keer niets te zien aan de buitenkant. Verder geeft Apple ook geen release notes vrij voor deze update. We weten dus ook niet welke fouten zijn verholpen. Zodra we toch nog iets belangrijks ontdekken zullen we uiteraard hierover schrijven.

tvOS 14.4 downloaden
tvOS 14.4 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 14.4 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2021, 19:51
Categorie iDevices
Onderwerpen tvOS 14, tvOS-stable
Device Apple TV
Software tvOS 14

tvOS 14

tvOS 14 is de grote software-update voor de Apple TV, die in het najaar van 2020 verscheen. De belangrijkste verbeteringen zijn de uitgebreidere ondersteuning voor HomeKit, verbeteringen voor AirPlay 2 en picture in picture. tvOS 14 is te installeren op een Apple TV HD of nieuwer.

tvOS 14

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.