Apple brengt tvOS 14.3 uit voor de Apple TV

tvOS 14.3 voor de Apple TV is zojuist door Apple uitgebracht. De update zorgt voor ondersteuning van Apple Fitness+ en bevat daarnaast voornamelijk verbeteringen achter de schermen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tvOS 14.3 beschikbaar

tvOS-updates zijn meestal de kleinste updates van alle huidige Apple-devices, met slechts sporadisch een nieuwe functie. Met tvOS 14.3 is dit weer het geval, hoewel jij er waarschijnlijk niets aan hebt. De update brengt namelijk ondersteuning voor Apple Fitness+, zodat je de instructievideo’s kan bekijken op je televisie. tvOS 14.3 voegt daarvoor een nieuwe app toe.


tvOS 14.3 brengt de nieuwe Fitness-app naar de Apple TV, maar alleen voor gebruikers in de VS en andere Engelstalige landen. Met tvOS 14.3 worden de gegevens die je Apple Watch meet ook op het scherm van je televisie getoond, zodat je weet hoeveel calorieën je verbrandt en je huidige hartslag.

Apple Fitness alle apparaten

In Nederland en België komt Apple Fitness+ voorlopig niet beschikbaar. Of tvOS 14.3 nog andere verbeteringen brengt, weten we helaas niet. Apple geeft geen releasenotes vrij voor tvOS-updates. We gaan er in ieder geval van uit dat er allerlei verbeteringen achter de schermen doorgevoerd zijn.

tvOS 14.3 downloaden
tvOS 14.3 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 14.3 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2020, 20:14
Categorie iDevices
Onderwerpen tvOS 14, tvOS-stable
Software tvOS 14

tvOS 14

tvOS 14 is de grote software-update voor de Apple TV, die in het najaar van 2020 verscheen. De belangrijkste verbeteringen zijn de uitgebreidere ondersteuning voor HomeKit, verbeteringen voor AirPlay 2 en picture in picture. tvOS 14 is te installeren op een Apple TV HD of nieuwer.

tvOS 14
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.