tvOS 13.2 Beta

Apple brengt vierde beta uit van tvOS 13.2 voor Apple TV

Apple is begonnen met het testen van een nieuwe tvOS 13.2 beta voor de Apple TV. Zitten er weer nieuwe functies in of draait het alleen om bugfixes? Je leest hier alles over de tvOS 13.2 beta's.

Apple heeft tvOS 13.1 beta overgeslagen en gaat meteen door met de tvOS 13.2 beta. Mogelijk lost deze enkele bugs op en zijn de laatste voorbereidingen getroffen voor Apple TV+, de tv-dienst die in november van start gaat. Het is nog niet mogelijk om naar de streaming videodienst te kijken, maar we hebben al wel tips hoe je Apple TV+ gratis kunt kijken. Bij aankoop van een nieuwe Apple TV (of een ander geschikt product) krijg je namelijk een jaar gratis toegang.

Meest recente tvOS 13.2 beta

tvOS 13.2 Beta 4

23 oktober 2019 – De vierde beta van tvOS 13.2 is nu beschikbaar. Heb je zelf iets nieuws ontdekt, laat het dan aan ons weten in de reacties.

tvOS 13.2 beta downloaden

Ben je ontwikkelaar, dan kun je via de ontwikkelaarswebsite het benodigde betaprofiel downloaden en vervolgens de beta installeren. De tvOS 13.2 beta download is beschikbaar voor de Apple TV HD (voorheen Apple TV 4) en Apple TV 4K. Heb je eerder beta’s van tvOS 12 geïnstalleerd, dan kan het nodig zijn om eerst het betaprofiel daarvan te verwijderen, voordat je kunt doorgaan met deze nieuwe beta.

Apple TV beta

Let op: deze beta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en publieke testers en zijn niet geschikt om te gebruiken op toestellen die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn tvOS 13.2 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de tvOS 13.2-beta’s:

  • tvOS 13.2 Beta 4: 23 oktober 2019 (verschenen)
  • tvOS 13.2 Beta 3: 16 oktober 2019 (verschenen)
  • tvOS 13.2 Beta 2: 10 oktober 2019 (verschenen)
  • tvOS 13.2 Beta 1: 2 oktober 2019 (verschenen)
  • tvOS 13.2 definitief: oktober/november 2019 (verwacht)

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten.

Dit artikel zal bij nieuwe beta’s steeds opnieuw worden gepubliceerd, waarbij we de nieuw toegevoegde functies bijwerken. Daarbij kunnen reacties ook strenger worden opgeschoond dan je van ons gewend bent. Zo voorkomen we dat je je steeds een weg moet banen door tientallen inmiddels verouderde reacties van een paar weken geleden.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 23 oktober: Download nu de vierde beta!
  • 2019 - 16 oktober: De derde beta van tvOS 13.2 is nu te downloaden.
  • 2019 - 10 oktober: De tweede beta van tvOS 13.2 is nu te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.