tvOS 12 op Apple TV

Downloaden maar: tvOS 12.1.2 nu beschikbaar voor Apple TV

Iedereen met een Apple tV 4 of Apple TV 4K kan deze nu bijwerken naar tvOS 12.1.2. De update is zojuist verschenen en brengt een aantal bugfixes.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tvOS 12.1.2 beschikbaar

Apple heeft dit jaar waarschijnlijk wel wat plannen met de Apple TV. De geruchten gaan al een tijdje dat Apple werkt aan een tv-dienst en daarvoor hebben ze al meerdere shows aangekocht. Dat de Apple TV daar een rol in gaat spelen, zal geen verrassing zijn. Daarvoor is wel een software-update nodig zodra de dienst beschikbaar is, maar zo ver is het nog lang niet. Allereerst is het nu de beurt aan tvOS 12.1.2, een update waarbij het vooral draait om bugfixes.

We weten helaas nog niet om welke bugfixes het gaat. Voor tvOS-updates geeft Apple namelijk nooit exacte releasenotes vrij, waardoor het lastig te achterhalen is welke problemen er opgelost zijn. De kans is daarom groot dat je weinig zult merken van deze update.

tvOS 12.1.2 downloaden
tvOS 12.1.2 is alleen beschikbaar op de Apple TV 4 en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 12.1.2 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.