macOS Mojave 10.14.3 staat voor je klaar: nieuwe update voor de Mac

Heb je een Mac met Mojave, dan kun je die weer bijwerken naar een nieuwere versie. Apple heeft macOS Mojave 10.14.3 vrijgegeven en staat nu voor je klaar. Check hier wat er verbeterd is.

macOS 10.14.3 beschikbaar

Heb je last van vreemde kuren bij je Mac? Dan is dit misschien wel opgelost bij deze nieuwe update. macOS 10.14.3 is nu voor iedereen beschikbaar, nadat deze versie sinds begin december getest werd. Je hoeft echter geen grote veranderingen te verwachten, want de update lost vermoedelijk alleen wat bugs op en verbetert de beveiliging. Traditiegetrouw zijn deze tussentijdse macOS-updates minder spectaculair, maar desalniettemin is het belangrijk om jouw systeem up-to-date te houden.

Mocht er meer bekend zijn over wat er in deze update precies opgelost is, dan werken we dit artikel bij. De exacte releasenotes volgen zodra deze door Apple gepubliceerd zijn. Ook werken we het artikel bij met mogelijke beveiligingsupdates, dus check dit artikel binnenkort voor meer info.

macOS Mojave 10.14.3 downloaden
Je downloadt macOS Mojave 10.14.3 niet uit de Mac App Store zoals je voorheen gewend was. Sinds macOS Mojave vind je de updates gewoon in de systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je download deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update. Deze knop staat tussen Internetaccounts en Netwerk.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Bekijk ook

Zo kun je een macOS-update installeren (ook van eerdere versies)

Als er een nieuwe versie van macOS beschikbaar komt, wil je natuurlijk meteen updaten. Maar wat zijn de verschillende opties? In deze tip leggen we uit hoe het updaten van je Mac werkt, ook voor oudere macOS-versies.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.