iOS 10 portetmodus - honden

Apple brengt vijfde publieke beta van iOS 10.1 voor iPhone 7 (Plus) uit

Apple heeft de vijfde publieke beta van iOS 10.1 voor de iPhone 7 (Plus) uitgebracht, waarmee waarschijnlijk een bug met 4G-verbindingen is opgelost.

Apple heeft zojuist een vijfde beta van iOS 10.1 beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars en publieke testers. Deze update is alleen beschikbaar voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en lost waarschijnlijk de 4G-bug op die ontstond toen iOS 10.0.3 afgelopen maandag beschikbaar kwam voor deze toestellen. Het is druk aan het beta-front, want afgelopen maandag kwam ook al de vierde beta uit, voor alle geschikte toestellen.

iOS 10 portetmodus - honden

iOS 10.1 beta 5

Beta 5 van iOS 10.1 is zowel beschikbaar voor ontwikkelaars als voor publieke betatesters. Ontwikkelaars kunnen naar Apple’s Developer Center gaan of de update over the air downloaden, op voorwaarde dat je het juiste configuratieprofiel hebt geïnstalleerd. Publieke betatesters vinden de update op hun toestel.

iOS 10.1 is vooral interessant voor mensen die de iPhone 7 Plus hebben. Deze beta bevat namelijk de portret-functie waarvoor een dubbele camera nodig is. Daarmee kun je een diepte-effect creëren met een vervaagde achtergrond. De groothoeklens van de iPhone 7 Plus maakt daarbij een diepte-afbeelding en kijkt uit welke lagen de foto bestaat, zodat kan worden bepaald wat er vervaagd moet worden. Het werkt niet alleen bij portretten van mensen, maar ook bij dieren en objecten. Wel heb je goede belichting nodig.

iOS 10.1 bevat bovendien verbeteringen op het gebied van iMessage, dat in iOS 10 flink is uitgebreid met een eigen App Store, stickers en andere leuke effecten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2016, 19:09
Categorie iOS
Onderwerp ios 10
Device iPhone 7 Plus
Software iOS 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.