TOMS Apple Watch horlogebandje

TOMS introduceert Apple Watch-horlogebandjes met 1 jaar zonne-energie voor arme landen

Schoenenmerk TOMS heeft Apple Watch-horlogebandjes aangekondigd. Bij aankoop geef je een jaar zonne-energie aan mensen in arme landen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het schoenenmerk TOMS is tegelijk een goed doel. Voor elk paar schoenen dat jij koopt geeft TOMS een paar schoenen aan mensen in arme landen. Met de vandaag aangekondigde horlogebandjes pakken ze het anders aan. Kleine kans dat er in arme landen mensen rondlopen die behoefte hebben aan een Apple Watch-bandje. Vandaar dat ze iets beters hebben bedacht: een jaar lang zonne-energie voor mensen in nood, voor elk horlogebandje dat je koopt.

TOMS Apple Watch horlogebandje

TOMS-horlogebandjes voor een goed doel

De horlogebandjes van TOMS zijn de eerste die ze aankondigen. Ze zijn gemaakt van geweven nylon met lederen accenten en ze zijn te koop bij TOMS-winkels en online. Je betaalt $49 voor de modellen van nylon in de Utility Collection en $75 voor de Artisan Collection, die aan de binnenkant is gevoerd met leer. Ze zijn inmiddels ook verkrijgbaar in Nederlandse online winkel.

Toms Apple Watch horlogebandjes

Bandjes van nylon en leer
De Utility Collection lijkt wel wat op Apple’s eigen nylon bandjes, met als belangrijkste verschil dat de gesp van leer is gemaakt. Je kunt vooral kiezen uit effen kleuren, namelijk zwart, olijfgroen, kleibruin en roze. Daarnaast is er een gestreepte uitvoering in lichtblauw met wit.

TOMS geeft zonne-energie aan arme landen

Bij de Artisan Collection gaat het om ingeweven blokjespatronen in zwart, blauw of rood. De binnenkant van deze bandjes is helemaal bekleed met leer. Op elk bandje staat de GIVE TIME-slogan. Daarmee wil TOMS benadrukken dat 1,2 miljard mensen geen veilige, betrouwbare elektriciteit hebben. Bij aankoop van een bandje geef je 1 jaar zonne-energie waardoor kinderen ‘s avonds langer in hun schoolboeken kunnen kijken en volwassenen de boekhouding van hun bedrijfje kunnen doen. Partners SolarAid en Solar Sister zullen de zonnepanelen leveren aan regio’s in Afrika.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2016, 14:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, goede doelen, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.