Bezoek Tim Cook aan fabriek met iPhone in zijn broekzak.

Wat zit er in de broekzak van Tim Cook: is dat een iPhone 8?

Een foto van Tim Cook maakt de tongen los: is dat een iPhone 8 in zijn broekzak? Op de foto is een langwerpig voorwerp te zien en een analyse moet het antwoord geven.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 8 mogelijk in broekzak Tim Cook.
Tim Cook was gisteren aanwezig in een fabriek in Iowa en plaatste daar een foto van op zijn eigen Twitter-account. Op zich niks geks, want Tim Cook plaatst wel vaker foto’s van zijn eigen bezoekjes op zijn Twitter-account. Oplettende volgers hebben echter iets leuks op de foto gespot. Zien we daar een iPhone 8 in zijn broekzak zitten? Een analyse van zijn broekzak verschaft iets meer duidelijkheid.

Broekzak Tim Cook geanalyseerd

De foto van Tim Cook is genomen in de fabriek waar hij gisteren een bezoekje bracht. De foto is een beetje schuin van voren genomen. Door de camerapositie is duidelijk te zien dat Tim Cook iets langwerpig in zijn broekzak heeft zitten. Hieronder zie je de originele tweet, inclusief bijbehorende foto.

BGR dook tot in detail in bovenstaande foto en kon achterhalen hoe groot het voorwerp in zijn broekzak ongeveer is. Wetende dat Tim Cook ongeveer 1 meter 90 is, kon het formaat van zijn bril afgeleid worden. Deze blijkt ongeveer 120 millimeter breed te zijn. Aan de hand daarvan is gekeken hoe groot het object in zijn broekzak dan moet zijn. Uiteindelijk moet het voorwerp ongeveer 156 bij 74 millimeter zijn. Kijkend naar de afmetingen van de huidige iPhones, kom je tot de conclusie dat het geen kale iPhone 7 of iPhone 7 Plus kan zijn. De iPhone 7 Plus is een stukje groter, terwijl de normale iPhone 7 een slag kleiner is. Als we de geruchten mogen geloven, ligt de iPhone 8 qua formaat tussen deze twee modellen in. Het zou dus kunnen dat Tim Cook hier een iPhone 8 met zich meedraagt.

Broekzak van Tim Cook geanalyseerd.

Toch lijkt het ons wat onwaarschijnlijk dat Tim Cook, zo in het openbaar, nog voor de aankondiging een iPhone 8 bij zich heeft. Het is echter wel opmerkelijk dat Tim Cook zo expliciet gepositioneerd staat en dat de foto zo genomen is dat de contouren van een iPhone zo duidelijk te zien zijn. Behalve een iPhone 8, kan het echter ook nog gaan om een iPhone 7 met hoesje, een platte brillenkoker of een ander voorwerp. Het verlossende antwoord zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2018, 21:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 8, tim cook
Device iPhone 8

Actuele iPhone 8 deals

37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.